Bruce Springsteen va apărea, sâmbătă, într-un program al televiziunii Turner Classic Movies (TCM), pentru a prezenta filmele sale favorite, „Căutătorii/ The Searchers” şi „Un chip în mulţime/ A Face in the Crowd”, arată Smart Radio, păstrând un loc special în playlist pentru muzica americanului.

Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO. Muzicianul Bruce Springsteen e invitat la televiziune pentru a-şi prezinta filmele preferate

Muzicianul Bruce Springsteen e invitat la televiziune pentru a-şi prezinta filmele preferate

Filmele prezentate sunt „Căutătorii/ The Searchers„, din 1956, şi „Un chip în mulţime/ A Face in the Crowd”, din 1957. Bruce Springsteen va discuta cu gazda de televiziune Ben Mankiewicz despre cinematografie, muzică şi similarităţile dintre cele două arte.

Interviul oferit de Springsteen a fost realizat în locuinţa sa din statul american New Jersey. Springsteen discută despre asemănările dintre melodiile sale şi filme.

Scriu roluri. Şi pentru a scrie în această manieră trebuie reunite multe detalii cinematografice, completând constant melodiile cu imagini, imagini, imagini, geografie, mici trăsături ale personajelor, lucruri foarte asemănătoare cu scrierea unui scenariu, într-adevăr„, a declarat Bruce Springsteen.

Bruce explică şi modul în care filmulele „Banda sălbatică/ Badlands„, din 1973, regizat de Terrence Malick şi „Noaptea vânătorului/ The Night of the Hunter”, din 1955, au influenţat versurile celui de-al şaselea album de studio pe care l-a realizat, „Nebraska”.

Bruce Springsteen s-a născut pe 23 septembrie 1949, în Statele Unite, şi este compozitor şi interpret. Springsteen a devenit celebru în lumea întreagă datorită stilului său muzical, în care rock-ul este combinat cu influenţele pop, iar versurile romantice, cu sentimentele patriotice americane sau cu dragostea artistului pentru oraşul lui natal, New Jersey. Maniera lui foarte reuşită de a cânta despre problemele obişnuite din viaţa cotidiană a oamenilor i-a adus numeroase premii, printre care 18 Grammy şi un Oscar. Cele mai celebre albume ale lui Springsteen sunt „Born to Run” (1975) şi „Born in the USA” (1984). Springsteen a vândut peste 65 de milioane de albume în Statele Unite şi peste 120 de milioane în lumea întreagă.

Piesele lui Bruce Springsteen se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here