S-a tot vorbit despre pasii pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand iti doresti sa incepi o cariera in videochat. S-a tot scris despre avantajele unui astfel de job, cum decurge un interviu de angajare, aspectele legale ale industriei si alte sfaturi pentru modelele la inceput de drum, insa mai putin despre situatiile cu care se pot confrunta modelele cu o oarecare experienta.

Alegerea studioului de videochat nu este o treaba chiar usoara si se intampla deseori ca prima optiune sa se dovedeasca a nu fi cea ideala. Nu iti poti face o idee despre cum functioneaza lucrurile intr-o organizatie pana nu le incerci pe pielea ta, asadar simplul interviu de angajare nu este intotdeauna relevant pentru a-ti face o idee despre cum se vor desfasura lucrurile odata angajata. Nu este exclus ca toate sa para roz in teorie, insa doar cu trecerea timpului poti realiza ca exista loc de mai bine.

Asadar, care sunt semnele care indica faptul ca este timpul sa iti schimbi studioul de videochat?

Curatenie si siguranta

Un studio de videochat este un spatiu de lucru in care igiena este prioritara, iar curatenia ar trebui sa fie la ordinea zilei. Dat fiind ca programul unui studio este impartit in ture, o camera poate fi folosita la comun de mai multe modele, nu este recomandat sa faci compromisuri in legatura cu mediul de lucru. Un spatiu de munca ordonat si igienizat este indispensabil in orice domeniu, cu atat mai mult in cazul videochatului.

Pe langa personalul care se ocupa de curatenie, studioul de videochat trebuie sa iti asigure siguranta, asa ca serviciile de paza si supraveghere 24/24 nu ar trebui sa lipseasca. Daca agentia cu care ai inceput colaboararea nu respecta aceste obligatii, ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare in legatura cu profesionalismul si seriozitatea angajatorului.

Plata la timp

O alta situatie care sugereaza ca poate este momentul sa iei in calcul schimbarea studioului este aceea in care se inregistreaza intarzieri frecvente la plata salariului. Un studio cu adevarat profesionist pune pe primul loc nevoile modelelor si nu va ajunge in imposibilitatea respectarii obligatiilor asumate in calitate de angajator. Ba mai mult de atat, vei sti ca ai ajuns in locul potrivit atunci cand te poti baza pe sprijinul studioului chiar si in cazul in care soliciti o plata in avans.

Cresterea incasarilor

Videochatul este dovada concreta a sintagmei- Timpul inseamna bani.

Daca te-ai hotarat sa intri in lumea videochatului un lucru este sigur: iti doresti independenta financiara. Daca esti motivata si iti canalizezi energia in directia potrivita, jobul de model de videochat este ideal pentru indeplinirea obiectivelor tale financiare intr-un timp relativ scurt.

Este normal ca un model incepator sa castige mai putin decat modelele cu vechime, insa daca dupa jumatate de an de colaborare serioasa cu studioul incasarile tale nu depasesc 2.000 $ lunar, cu siguranta este cazul sa faci o schimbare.

 

Schimbarea mult asteptata poate veni la Charm Studio, acolo unde isi desfasoara activitatea peste 20 de modele care castiga lunar mai mult de 10.000$.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here