Robyn Crawford, o bună prietenă a lui Whitney Houston, despre care s-a speculat multă vreme că i-a fost şi iubită, a povestit pentru prima dată într-un interviu cum a început relaţia lor, care este şi subiectul unei cărţi ce va apărea pe 12 noiembrie, potrivit Variety.

Imaginea articolului O presupusă iubită a lui Whitney Houston face dezvăluiri despre relaţia cu celebra cântăreaţă

O presupusă iubită a lui Whitney Houston a vorbit public despre relaţia cu cântăreaţa

Într-un interviu pentru postul TV american NBC, Robyn a povestit că a cunoscut-o pe Whitney când aceasta avea 16 ani şi că prietenia lor s-a transformat repede într-o relaţie romantică. Robyn a mai spus că nu a fost un lucru planificat, ci pur şi simplu ceva ce s-a întâmplat.

Pe parcursul următorilor doi ani, Whitney i-a spus că trebuie să pună capăt relaţiei, despre care credea că îi va afecta cariera muzicală. Robyn a mai declarat că au fost şi multe presiuni din partea familiei, mai ales a mamei, o artistă gospel, care era de părere că relaţia nu era una naturală.

Cartea, intitulată „A Song for You: My Life With Whitney Houston”, va fi lansată pe 12 noiembrie, prin intermediul editurii americane Dutton. Aceasta reprezintă prima ocazie, după moartea lui Whitney Houston, în 2012, cu care Crawford vorbeşte despre viaţa ei şi relaţia cu celebra artistă.

Natura legăturii dintre Houston şi Crawford, care au fost apropiate începând din adolescenţă, a fost subiect al multor speculaţii. Două documentare despre viaţa cântăreţei au sugerat că Houston a fost bisexuală şi că a existat o relaţie romantică între cele două femei.

Una dintre producţiile care a confirmat zvonurile a fost „Whitney: Can I Be Me”, realizată de britanicul Nick Broomfield. În documentar, lansat în 2017, fostul bodyguard al lui Whitney Houston a declarat că Robyn Crawford a avut multe confruntări fizice cu fostul soţ al artistei, rapperul Bobby Brown, care au fost legate de relaţia dintre cele două. Neînţelegerile au dus la eliminarea lui Crawford din cercul de apropiaţi ai cântăreţei.

Admiratorii regretatei artiste americane se aşteaptă ca noua carte să ofere alte revelaţii postume despre viaţa acesteia. În 2018, în documentarul „Whitney”, regizat de Kevin MacDonald, se spunea că Whitney Houston a fost abuzată de verişoara sa, Dee Dee Warwick, sora cântăreţei Dionne Warwick, celebră în anii 1960. Mamele celor două femei au negat ulterior acuzaţiile printr-un comunicat comun.

Whitney Houston, celebră atât pentru cântecele ei de dragoste, cât şi pentru scandalurile generate de dependenţa ei de droguri, a fost găsită decedată pe 11 februarie 2012, în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, la vârsta de 48 de ani, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Autorităţile americane au considerat că moartea ei a fost accidentală, fiind cauzată de consumul de cocaină şi de o maladie cardiacă.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor 1980 şi 1990, vânzând aproximativ 200 de milioane de discuri şi fiind supranumită „Vocea”. Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul „Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei „I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here