Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, anunţă că nu va ierta niciunul dintre trădătorii din partid şi se declară convinsă că formaţiunea ”se va curăţa odată de trădători”. ”Noi nu am pierdut că au fost cei din opoziţie mai buni, am pierdut pentru că am avut în mijlocul nostru pe cei care s-au lăsat cumpăraţi foarte uşor”, spune Dăncilă.

”Credeţi-mă că nu am să iert niciun trădător şi că acest partid se va curăţa, odată, de trădători. Pentru că acest partid trebuie să meargă înainte, este un partid care este alături de oameni, de această ţară şi care nu a acţionat niciodată împotriva oamenilor, dimpotrivă. Cred că menirea noastră este să mergem înainte şi curăţăm acest partid de trădători. Pentru că noi nu am pierdut că au fost cei din opoziţie mai buni, am pierdut pentru că am avut în mijlocul nostru pe cei care s-au lăsat cumpăraţi foarte uşor”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier! .

Mai mulţi parlamentari PSD au votat, luni, pentru învestirea Guvernului Orban. De asemenea, moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă a fost votată de către parlamentari ai social-democraţilor, toţi fiind excluşi.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here