Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, joi, cu ocazia mitingului electoral USR – PLUS din capitală, că mobilizarea oamenilor va face diferenÅ£a la alegerile prezidenÅ£iale de duminică, el subliniind că Dan Barna trebuie să ajungă în turul al doilea al scrutinului pentru postul de la Palatul Cotroceni potrivit Agerpres.

Cioloş a menÅ£ionat că în condiÅ£iile în care în cel de-al doilea tur al alegerilor ar intra Klaus Iohannis şi Dan Barna, ar fi pentru prima dată după RevoluÅ£ia din 1989 când ar exista o dezbatere între doi oameni care care vor să ducă România într-o direcÅ£ie europeană, „unul care vine cu o anumită experienţă şi celălalt care vine cu un spirit inovator, cu spiritul tinereÅ£ii, cu viziunea omului din sectorul privat”.

„HaideÅ£i să nu ne mai amăgim de luni încolo că nu am fost suficienÅ£i cei care ar fi trebui să împingă lucrurile înainte, pentru că suntem foarte mulÅ£i, dar trebuie să avem încredere până la capăt şi să înÅ£elegem că în primul rând trebuie să fim noi convinşi că putem să facem lucrurile mai bine şi în al doilea rând să le şi facem. Trebuie să ieşim duminică la vot şi să ieşim cu cei din jurul nostru, cu prieteni, cu vecini, cu colegi de serviciu la vot, pentru că asta va face diferenÅ£a, mobilizarea noastră şi determinarea că lucrurile se schimbă dacă le schimbăm noi. (…) Ar fi pentru prima dată când n-am mai vota de frică să nu iasă cel care nu trebuie, cel de care ne temem, ar fi pentru prima dată când am putea avea cu adevărat o dezbatere de idei despre cum poate să arate România mai bine şi ar fi prima dată când generaÅ£iile din România care vor ca România să arate mai bine, ar putea să dezbată şi să discute despre cum să facem lucrul acesta, nu despre cum să-l dăm la o parte pe unul sau pe altul. Ca să putem trăi sentimentul acesta după 30 de ani, depinde doar de noi”, a transmis Dacian Cioloş.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here