Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidenÅ£iale, a declarat joi că îşi doreşte o confruntare politică cu fiecare candidat la PreşedinÅ£ie, mai ales cu cei importanÅ£i, menÅ£ionând însă că Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis nu vor dori acest lucru pentru că, „având funcÅ£ii importante, se consideră deasupra tuturor”.

„Chiar îmi doresc să vorbesc cu fiecare dintre candidaÅ£ii la PreşedinÅ£ie, mai ales cu cei importanÅ£i. Sunt absolut deschis la dialog cu oricine, şi cu domnul Iohannis şi cu doamna Dăncilă. S-ar putea ca ei să nu vrea, să nu dorească lucrul acesta pentru că ei, având funcÅ£ii importante, cumva se consideră deasupra tuturor. Nu cred că este cea mai bună abordare, dar îmi doresc o dezbatere cu absolut toÅ£i candidaÅ£ii, mai ales cei semnificativi”, a afirmat Paleologu într-o conferinţă de presă.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

El a spus că nu are aşteptări de la contracandidaÅ£ii săi şi că îşi doreşte să nu fie „prea multe mizerii” în campanie.

„Sunt destul înarmat pentru orice situaÅ£ie, nu am scheleÅ£i în dulap, deci nu mi-e teamă de nimic. Nu sunt ahtiat de candidaturi, nu aş fi candidat dacă exista un candidat de dreapta care să fie plauzibil, cu idei de substanţă. (…) UitaÅ£i-vă puÅ£in la candidaÅ£i. Chiar vă convine vreunul dintre ei? Nu că eu aş fi nemaipomenit, dar cât de cât. Cine? Dăncilă, Diaconu, Barna, Iohannis din nou. O să spuneÅ£i că mă ridic pe mine în slăvi, dar, totuşi, eu am câteva cunoştinÅ£e pe care oamenii ăştia nu le au, o experienţă acumulată în timp, nu neapărat din meritul meu. S-a întâmplat să stau 19 ani în afara ţării, să stau în 4 ţări diferite, să fiu ambasador în două ţări diferite, am fost ministru, am fost deputat, sunt antreprenor, sunt singurul dintre candidaÅ£ii mai importanÅ£i care îşi câştigă existenÅ£a pe munca lui pe cont propriu”, a adăugat Paleologu.

Citește și: Rareș Bogdan, răspuns-fulger în locul lui Klaus Iohannis: ‘Încă o mostră de tupeu și sfidare’

Întrebat despre cum îi vede pe Klaus Iohannis şi Dan Barna, Paleologu a spus: „Amândoi sunt din Sibiu, amândoi sunt înalÅ£i, unul nu spune nimic, deci nu prea spune prostii, celălalt e ceva mai vivace, dar o mai ia pe arătură”.

El a susţinut că dacă Iohannis şi Barna ar ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, mulţi nu ar mai merge la vot.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

„Dacă ar fi să aleagă dintre cei doi, foarte mulÅ£i ar sta acasă. Am avea o problemă de participare la vot. (…) Scenariul sumbru ar fi în turul doi Dăncilă – Diaconu, ar fi într-adevăr un coşmar. Ar trebui să emigrăm cu toÅ£ii”, a mai spus Paleologu.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here