Scarlett Johansson revine în rolul eroinei Natasha Romanoff, alături de o echipă nouă cu „jucători” precum Rachel Weisz şi David Harbour, aceştia fiind pregătiţi pentru un lungmetraj spectaculos, transmite Entertainment Weekly.

Natasha Romanoff şi-a îmbrăcat din nou costumul din latex pentru a se întoarce la origini, noul trailer fiind plin de flashback-uri cu Nick Fury, interpretat de Samuel L. Jackson şi Hawkeye, jucat de Jeremy Renner.

Cu toate acestea, chiar dacă suntem obişnuiţi să o vedem pe ScarJo înconjurată de tovarăşii ei răzbunători, Captain America sau Tony Stark nu apar nicăieri. Rachel Weisz o va juca pe formidabila Melina Vostokoff, în timp ce starul din „Stranger Things” David Harbour îl va interpreta pe Alexei Shostakov, numit Red Guardian.

Scarlett Johansson a explicat că povestea nu va fi una despre originile personajului. Primul proiect de sine stătător al îndrăgitei Black Widow este regizat de Cate Shortland, fiind introdus de asemena şi personajul negativ Taskmaster.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here