okflora

Daca te pregatesti pentru  nunta, ai nevoie de aranjamente perfecte pentru nunta. Floristica ofera splendoarea intregii nunti.  Aranjamentele florale pentru nunta, incep cu decorarea locatiei, iar florile sunt alese in functie de stilului nuntii, precum si locul, dorintele clientului si bugetul sau aproximativ. Poti face comenzi pentru aranjamente perfecte pentru nunta in floraria online okflora.ro, exprimandu-ti visele si dorintele. Floristica de nunta pentru floraria OkFlora este intruchiparea si realizarea unor aranjamente florale, pe care este putin probabil sa le vezi in alta parte. Aranjarea competenta a florilor naturale si utilizarea altor materiale cu proprietati decorative, pot fi facute doar de adevarati maestri.

Lumanari

Colectia de accesorii si aranjamente perfecte pentru nunta, include si lumanari speciale pentru nunta. In timpul ceremoniei festive, vor fi necesare pentru decorarea meselor, a prezidiului si pentru nasi. Setul de nunta pregatit include trei lumanari: doua pentru nasi si una pentru masa mirelui si a miresei. Lumanarile sunt decorate in diferite stiluri, cu flori naturale si panglici din satin, strasuri, trandafiri. Daca nu ai gasit un kit care sa ti se potriveasca, comanda-l din floraria online okflora.ro in paleta si tema nuntii tale.

Aranjamente nunta

Designul salii de nunta intr-o tema foarte la moda, se face cu aranjamente nunta din flori naturale.  Florile proaspete sunt ceva fara de care este dificil sa-ti imaginezi o nunta. Poti face o nunta fara alte elemente de decor, dar nu fara aranjamente florale, care sunt nelipsite de la o nunta. Un aranjament nunta este cel care va oferi acestei zile deosebite solemnitate si buna dispozitie. Conceptul, compozitia si schema de culori a aranjamentului floral, depind de stilul de nunta ales.

In primul rand, in design ar trebui sa fie folosite acele flori care iti plac. Acest lucru inseamna ca daca iubesti doar cactusul, aranjamentul de nunta cu trandafiri si nuferi nu va fi pe placul tau. Acum exista un numar foarte mare de stiluri si tendinte in floristica de nunta. Aranjamentele florale pot avea forme complet bizare, iar o vaza de sticla a incetat de mult sa mai fie singura baza posibila pentru aranjamente florale. Daca iti place in continuare clasicul, atunci este mai bine sa alegi aranjamente nunta cu flori inalte in vaze inalte. Daca toti oaspetii stau la o masa lunga, se pot face o serie de mici aranjamente florale pe intreaga lungime a mesei sau cateva mai mari.

Coronita

Coronita de nunta pentru mireasa este un plus original la imaginea miresei si a mirelui, precum si a nuntii in stilul boho, rustic, etnic. Secretul farmecului consta in formele si culorile naturale ale florilor. Accesoriul este ideal pentru miresele romantice blande, ca decor pentru cap, in loc de un voal sau tiara. In floraria online OkFlora poti comanda o coronita pentru mireasa si de asemenea, coronite pentru aranjamentul salii de nunta.  Astazi, miresele isi pot permite sa aleaga orice materiale pentru realizarea unei coronite. Sunt permise atat culori naturale cat si artificiale. Forma rotunda, care simbolizeaza viata eterna, este traditionala, dar utilizarea altor forme, cum ar fi flori tesute in par sau diadema de flori proaspete, nu este exclusa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here