VERGIL CHITAC, VICTIMA A CORONAVIRUSULUI DAR SI A FAPTULUI CA ESTE CANDIDAT LA PRIMARIA CONSTANTA

0
173

Senatorul Vergil Chițac, principalul contracandidat al lui Decebal Fagadau la Primaria Constanta s-a imbolnavit de CoronaVirus.

 POVESTEA IMBOLNAVIRII SENATORULUI VERGIL CHITAC

Virusul a fost contractat in timpul Summitului NATO de la Bruxelles, unde a facut parte dintr-o delegatie din partea Romaniei in perioada 17-19 februarie 2020.
Reintors in tara, senatorul Vergil Chitac nu a fost supus niciunui test si nu a fost pasibil de carantinare, acesta revenind dintr-o tara care NU se afla in acel moment, si nici acum, pe lista tarilor cu risc de imbolnavire!
In data de 6 martie 2020, Secretariatul General al Adunarii NATO a transmis o INSTIINTARE catre SENATUL Romaniei conform căreia unul dintre membrii delagației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19.
In data de 9 martie, Vergil Chitac a primit prin email instiintarea din partea Senatului si S-A AUTOIZOLAT la domiciliu, cerand si un test pentru coronavirus.


Rezultatele testului au fost pozitive si acesta a solicitat internarea alaturi de sotie, si dansa confirmata pozitiv cu acest nou virus, la Spitalul de Infectioase Constanta, unde a fost internat in data de 13 martie.
Acesta este filmul imbolnavirii senatorului Vergil Chitac, acest lucru se poate intampla fiecaruia dintre noi, mai devreme sau mai tarziu.
In momentul in care a primit rezultatul testului, acesta s-a autoizolat si a solicitat internarea in spital!

CE FAC CANDIDATII LA PRIMARIA CONSTANTA CAND UNUL DINTRE EI SE IMBOLNAVESTE

Speculand momentul delicat in care se afla senatorul Vergil Chitac, oponentii politici ai acestuia si-au activat armata de postaci si “ziaristi” platiti cu bani grei si au inceput un adevarat razboi mediatic, prezentand fiecare miscare a acestuia ca pe un adevarat atentat la sanatatea si siguranta intregii natiuni.
Simtind miros de sange si aceasta oportunitate venita de niciunde, ca un cadou de campanie pentru ei, si nearatand niciun fel de empatie cu un om care tocmai a fost depistat pozitiv cu un virus care a produs mii de decese la nivel mondial, acestia au sarit la jugulara lui Vergil Chitac, gata ii dea lovitura finala.

Numai ca….. boala trece in 14 zile, iar noi il așteptam sanatos în arena politica, gata sa se ia din nou la tranta cu cei care au facut ca orasul CONSTANTA sa nu mai fie un oras maret, asa cum si-o doreste fiecare dintre noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here