Numărul nesfârșit de opțiuni pe care pariurile sportive le oferă este cu adevarat impresionant. Fără îndoială ca este un lucru extraordinar faptul că pariorii se pot bucura asa o mare diversitate, insa inainte de a-si plasa pariurile acestia trebuie sa tina cont si de experienta acumulata in industria online bet pariuri. Iar sfatul nostru este urmatorul: cu cat un parior este mai la inceput de drum, incepator – sa zicem, ar trebui sa se concentreze mai mult pe pronosticul standard 1 x 2, iar cu cat este mai experimentat, pe acele optiuni de pariere cu care a avut succes in trecut. Industria de pariuri Romania a luat o mare amploare in ultimul timp si am observat faptul ca pariorul mediu este cateodata copleșit de  numărul aparent nelimitat de opțiuni de pariere, nestiind practic ce selectii sa mai faca. Parerea noastra este ca, pentru a avea un succes cât mai mare posibil, este esențial să înțelegem pe deplin nu numai toate tipurile posibile de pariuri, ci și când să le implementăm, pe masura ce evoluam in acest domeniu. Insa pentru pariorii incepatori este esential sa se concentreze pe clasicul pronostic 1 x 2.

Acesta este prima formă de pariuri sportive pe care o întâlneste toată lumea si cu care se familiarizeaza inca de la inceput. Parierea pe clasicul pronostic 1 x 2 înseamnă parierea pe o singură echipă pentru a câștiga un joc sau ca cele doua formatii sa termine la egalitate, fiind una dintre cele mai simple forme de pariuri sportive. Nu este nevoie de atâta expertiză si experienta pentru a încerca să alegeți un câștigător dintr-un anumit meci, iar asta trebuie sa aiba, in primul rand in vedere pariorii incepatori.

Pro

Principalul argument pro al pariului standard 1 x 2 este, de fapt, simplitatea sa. Acesta este un pariu ușor atat pentru jucatorii amatori, oameni care nu au suficient timp pentru a cerceta pe indelete pariurile sportive, cat si pentru pariorii casual, interesați să parieze ca echipa lor sa castige. Acestia din urma se implica sentimental, o greseala fatala in domeniul pariurilor sportive, insa aceasta este alta poveste.

Parierea pe clasicul 1 x 2  poate fi, de asemenea, o modalitate profitabilă de a paria pe outsideri. Evident, șansele ca fovoritii să câștige efectiv un meci vor fi întotdeauna mari, iar cotele mici, indiferent de sport. Insa daca simtiti ca partida respectiva se va termina cu o surpriza, merita sa puneti o suma modesta pe outsider si sa castigati banuti buni.

Contra

Va place sau nu, favoritele câștigă de cele mai multe ori, insa acestea au cote extrem de mici. Ceea ce inseamna ca pentru o cota finala frumusica va trebui sa selectati cel putin 7-8 partide. Iar aici apare riscul sa va lase cel putin un meci, ceea ce inseamna ca un outsider va produce surpriza. De aceea, va fi greu să obțineți în mod constant o bună rentabilitate a investiției cu pariurile standard 1 x 2.

În general, un parior experimentat si bine echilibrat va evita să pună prea mulți bani pe pariurile 1 x 2. Există un moment și un loc pentru acestea, dar numai în condițiile și la cotele potrivite. Iar pentru a găsi acel moment și locul potrivit, căutați cele mai bune oferte ale diferitelor case de pariuri și nu vă fie teamă să pariați devreme. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here