Antica Studio

Începutul unui nou an este un timp pentru rezoluții și auto-îmbunătățire. Înainte de a-ți face lista, fă-ți cadou o sesiune de înfrumusețare pentru petrecerea de Revelion. Există multe modalități de a vă pregăti părul pentru această noapte specială. Pentru a vă asigura că arătați cât mai bine, urmeazați acești pași pentru a vă atinge obiectivele pentru păr până pe 31 decembrie!

Cu doar câteva săptămâni rămase până la noaptea cea mare, profitați de serviciile unui salon pentru tratamente de colorare sau de condiționare profundă, care vă vor lăsa părul superb și sănătos. Dacă aveți puțin timp, făceți-vă acasă un masaj al scalpului cu ulei pentru a stimula circulația și a ajuta la hrănirea șuvițelor deteriorate. În plus, încercați în avans diferite coafuri, astfel încât să vă puteți da seama care vi se potrivește cel mai bine înainte de începerea petrecerii.

Spălați și condiționați

Pe măsură ce petrecerea de Revelion se apropie, sunt mulți pași importanți de urmat pentru a arăta și a vă simți cât mai bine. Unul dintre cei mai esențiali pași este spălarea și condiționarea părului. Spălarea și condiționarea ajută la îndepărtarea murdăriei, a uleiului, a depunerilor de produse și a altor impurități care pot face părul să pară tern sau lipsit de viață. De asemenea, ajută la hrănirea scalpului cu nutrienți care îi pot restabili echilibrul natural.

Pentru a începe o rutină de spălare și condiționare, începeți prin a utiliza un șampon special conceput pentru tipul dvs. de păr. De exemplu, dacă aveți părul uscat sau deteriorat, utilizați un șampon hidratant. Apoi aplicați un tratament de condiționare, cum ar fi balsam profund care va ajuta la repararea oricăror deteriorări cauzate de instrumentele de coafat, cum ar fi uscătoarele sau ondulatoarele.

Tundeți-vă vârfurile

În timp ce ceasul bate miezul nopții în noaptea de Revelion, vrei să arăți și să te simți cât mai bine. Un loc bun pentru a începe este prin a obține o programare pentru un tuns la Antica Studio . Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți părul sănătos și să vă fie mai ușor de coafat pentru anul următor.

Tunsul vă poate ajuta să scăpați de orice vârfuri despicate sau deteriorate care sunt rezultate din coafare sau uzură generală. În plus, acest proces vă va ajuta să vă reîmprospătați aspectul părului, oferindu-i mai mult volum și textură, astfel încât să puteți realiza coafura perfectă pentru toate acele fotografii pe care le veți face în noaptea de Revelion. Cel mai important lucru este să vă faceți programarea cu ceva timp înainte pentru a vă bucura de aranjarea părului fără stres.

Sugestii de stil de la profesioniști

Începeți prin a cere sfaturi stilistului dvs. cu privire la coafura potrivită. Hairstylistul dvs. vă poate oferi sfaturi neprețuite despre cum să vă coafați cel mai bine părul, precum și să vă recomande produse care îl vor ajuta să arate proaspăt pe tot parcursul nopții.  În plus, rezervarea din timp la o întâlnire cu un profesionist garantează că nu veți fi grăbită și că aveți suficient timp pentru a experimenta diferite look-uri fără a vă simți copleșită. Nu vă fie teamă să le cereți recomandări sau sfaturi.

Accesorizați părul

Nicio petrecere de Revelion nu este completă fără coafura perfectă. Pentru a vă asigura că arătați cel mai bine pentru noul an, este important să vă accesorizați părul cu câteva articole simple. Indiferent dacă doriți să-l păstrați clasic și elegant sau să optați pentru un coc lejer, adăugarea de accesorii va oferi aspectului dvs. exact cantitatea potrivită de strălucire. Începeți prin a alege un stil care funcționează atât cu formalitatea evenimentului, cât și cu stilul Dvs. personal. Apoi, fiți creativă cu accesorii precum bentițe, panglici și ace.

În concluzie, să aveți o coafură uimitoare la petrecerea de Revelion este o modalitate excelentă de a vă asigura că începeți anul cu bine. Cu un plus de răsfăț, o notă de styling și puțină creativitate, părul Dvs. va fi gata să strălucească. Nu uitați să adăugați câteva accesorii festive sau culoare deodebită pentru și mai multă glamour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here