Orange, Vodafone sau Telekom? Care operator are cele mai atractive oferte la cartela PrePay?

În ziua de azi, atât timp cât ești client PrePay, nimeni nu te poate ține legat de o anumită rețea. Cu ajutorul procesului de portare, orice client Orange poate ajunge client Vodafone în câteva ore, fără să fie nevoit să-și schimbe numărul de telefon sau să plătească ceva. Portarea este gratuită și reprezintă simbolul libertății în sfera cartelelor PrePay. După cum știm, cartelele PrePay reprezintă peste 70% din totalul clienților companiilor de telecomunicații din România iar această pondere covârșitoare poate fi explicată printr-o singură frază: prețuri mai bune și beneficii mai numeroase la cartelă! Acesta este adevărul, în ziua de astăzi este mai avantajos să fii client PrePay decât să ai un abonament. 

Dacă te gândești să renunți la abonament și să treci la cartela PrePay, să știi că nu ești singurul. În ultimii ani foarte muți clienți de abonamente (chiar și companii) au făcut rocada și acum le este mult mai bine. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte PrePay de pe piață, ale operatorilor Vodafone, Telekom și bineînțeles, Orange. 

Ofertă PrePay Cartela Vodafone

Vodafone are o ofertă mai mult decât interesantă, de buget, perfectă pentru buzunarele românului de rând: beneficii multe cu doar 5 euro. De fapt, se numește „Oferta 6” și oferă 150 de GB internet (mai mult decât suficient), minute și SMS-uri în rețea la fel: nelimitate, 2000 de minute și SMS-uri naționale și către Spania și Italia, dar și 300 de minute internaționale. Este o ofertă care poate fi foarte utilă celor care au membri ai familiei plecați la muncă în străinătate în Spania sau Italia, dar se adresează mai ales amatorilor de navigat pe internet, 150 de GB sunt mai mult decât suficienți pentru o lună întreagă. Din păcate, minute în Roaming nu sunt incluse în ofertă dar să fim serioși, sunt totuși 5 euro. 

Ofertă PrePay Orange

Opțiunea 6 euro credit de la cartela Orange oferă ceva asemănător opțiunii Vodafone de mai sus, doar că este cu 1 euro mai scumpă. Avem de-a face din nou cu o ofertă bazată masiv pe beneficii legate de internet. Avem așadar 166 de GB la viteze 5G iar partea bună la această opțiune este că din cei 166 de GB de internet național pot fi folosiți 7.75 GB și în Roaming SEE dacă există o opțiune cu roaming SSE activă. 7.75 GB roaming pentru 6 euro este mai mult decât ok. Pe lângă internet, această opțiune mai include 2000 de minute naționale și internaționale (300 de minute internaționale dintre cele 2000). De asemenea, în rețea convorbirile și SMS-urile sunt nelimitate. Valabilitatea beneficiilor: 28 zile. 

Ofertă PrePay Telekom

Nici Telekom nu se lasă mai prejos. Cei care optează pentru o reîncărcare Telekom de 5 euro, pot merge cu opțiunea N5. Această opțiune vine cu un conceput unic în România pentru acest sector de prețuri, și anume internet nelimitat. În mod normal cei care o activează primesc 5 GB trafic național de date, apoi 60 de GB bonus și în ultimă instanță INTERNET NELIMITAT care trebuie activat din My Account. Pe parte de minute stă destul de bine, există minute nelimitate în rețea, asemenea la capitolul SMS-uri în rețea. Mai sunt 1500 de minute și SMS-uri naționale dar și 100 de minute internaționale către rețelele fixe din Moldova și țările Spațiului Economic European, rețelele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel și rețele mobile din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie și Spania. O ofertă de TOP pentru doar 5 euro.