Weekendul se apropie cu paşi repezi şi încă nu v-aţi făcut planuri? Dacă nu aveţi nicio altă idee, ei bine spre exemplu puteţi merge la o piesă de teatru precum “Mult zgomot pentru nimic” după William Shakespeare, o piesă de teatru care a înregistrat un număr ridicat al vânzărilor biletelor, astfel încât au mai rămas 20 de locuri libere. Aşadar, vă puteţi achiziţiona bilete teatru online, de pe Entertix. Este un site care vă oferă posibilitatea de achiziţionare a biletelor la piesa de teatru la care doriţi să participaţi în regim online, fără să mai fiţi nevoiţi să stai la rând. Mai mult decât atât pe Entertix vă puteţi rezerva: bilete teatru copii, bilete teatru comedie. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceţi la plasarea comenzii este de a selecta plata la sediile Entertix, astfel bilete vor fi rezervate pentru 72 de ore, timp în care aveţi posibilitatea de a le achita.

Majoritatea persoanelor care au apelat la această platformă în vederea achiziţionării biletelor pentru teatru în regim online, s-au arătat a fi extrem de mulţumiţi, lucru pe care îl puteţi verifica în partea testimonialelor. De altfel, bilete pot fi plătite şi direct cu cardul, însă există şi posibilitatea achitării acestora ramburs, în momentul în care un curier vi le livrează la domiciliu. Plată cu cadrul este întrutotul asigurată de către NETOPIA mobilPay. Iar pentru confirmarea platii şi realizarea acesteia în siguranţă, veţi primi un e-mail în care veţi fi informaţi de finalizarea procedurilor aferente.

Tot în ceea ce priveşte metodele de plată facem cunoscute următoarele:

1. Transfer bancar

Plătiţi prin virament bancar. Veţi primi prin email detaliile legate de plată.

Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totală a comenzii).

2. Plata online cu cardul

Plătiţi online cu cardul. Veţi fi redirecţionat către pagina de plată a mobilPay. Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totală a comenzii).

Datele financiare ale cumpărătorului sunt introduse direct pe site-ul procesatorului de plăţi mobilPay, toată operaţiunea fiind securizată şi administrată direct de acesta.

Ticketing Nation SRL NU: procesează, primeşte şi reţine detaliile legate de cardurile folosite de cumpărători.

3. Plata la punctele Entertix

Plătiţi în numerar sau folosind cardul bancar la ridicarea biletelor din punctele noastre. Lista punctelor de ridicare o găsiţi în secţiunea Metode de Livrare. Biletele sunt rezervate 72 de ore din momentul realizării comenzii. În ziua evenimentului toate comenzile care nu au fost ridicare se anulează automant, chiar dacă intervalul de timp de 72 de ore nu a trecut integral.

4. Plata ramburs

Plătiţi numerar în momentul primirii biletelor. Se aplică taxe de curierat. Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totală a comenzii).

DETALII SUPLIMENTARE PLĂTI CARD ONLINE

Pentru opţiunea de plată prin card şi ridicare de la punctele Entertix, trebuie să prezentaţi un card valabil şi un act de identitate (buletin sau paşaport) la ridicarea biletelor. Pentru alte metode de livrare, Ticketing Nation îşi rezervă dreptul de a cere verificarea documentelor respective şi de a anula tranzacţia în cazul în care cumpărătorul nu le poate prezenta sau nu doreşte să le prezinte pentru verificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here