Mijlocaşul Gheorghe Grozav a declarat, marţi, la FRFTV, că jucătorii din naţionala României trebuie să meargă la meciul cu Norvegia doar cu gândul la victorie, nu la o remiză, anunță news.ro.

„Numărul 10 la echipa naÅ£ională mereu a fost o problemă, pentru că a fost purtat de jucători mari. Nu cred că e important cine îl va purta, ci să ne facem jocul bine şi să câştigăm aceste două jocuri. Am o relaÅ£ia bună cu domnul Contra, mereu m-a motivat bine, are acel ceva, se vede şi la antrenamente, care ne inspiră, ne dă o motivaÅ£ie în plus. Mereu vin cu mare plăcere la lot. Cred că dacă mergem la egal cu Norvegia nu va fi bine, trebuie sa mergem cu gândul la victorie, să Å£intim cât mai sus.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Ştim toÅ£i ce importante sunt aceste doup jocuri, cu Norvegia trebuie să ne autodepăşim şi să câştigăm cele trei puncte. Nu trebuie să mergem la Oslo ca la tăiere, ci să fim încrezători şi motivaÅ£i din primul minut. O participare la Euro-2020 ar fi un vis împlinit”, a declarat Grozav.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

În 7 iunie, la Oslo, prima reprezentativă a României va întâlni Norvegia, iar la 10 iunie va juca împotriva Maltei, în deplasare, în preliminariile Euro-2020.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here