Cel mai important eveniment astral al acestui weekend este intrarea lui Venus în semnul Gemenilor. Zodiile de Aer (Gemenii, Balanţele şi Vărsătorii) primesc un plus de şarm, de noroc în dragoste şi pe alţii îi cuprinde dorul de mers prin vacanţe sau excursii.

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

De duminică începând, Luna se mişcă prin casa sănăţii fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui să o laşi mai moale cu mesele îmbelşugate la finalul acestei săptămâni. Optează mai degrabă pentru gustări frugale şi mai multă mişcare pentru a avea mai multă energie începând de mâine.

Bani şi carieră

Venus poposeşte duminică în casa comunicării din horoscopul tău general, potenţându-ţi abilităţile de comunicare. Aşadar, astrele favorizează discuţiile în vederea stabilirii unor colaborări sau legării de parteneriate profesionale. Negocierile se pot dovedi un real succes, deci caută să le programezi în perioada aceasta. Şansele sunt mari să se finalizeze bine.

 Familie, prieteni şi cuplu

Casa în care poposeşte Venus mai este cunoscută şi ca cea a rudelor apropiate, semn că ele vor juca un rol important în viaţa ta nu doar duminica aceasta, ci şi în următoarele săptămâni. Vizitează-le mai des, cere-le sfatul, încearcă să menţii un contact stabil. Vă va face bine tuturor.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu oferă prea multe date despre cum îţi merge pe acest plan în weekend-ul care tocmai a început, dar se poate trage concluzia că, duminică cel puţin, vei avea parte de o zi plăcută. Cei dragi se îngrijesc de acest aspect, molipsindu-te cu voia lor bună şi cu căldură.

Bani şi carieră

Venus ajunge duminică în casa banilor şi a bunurilor obţinute prin eforturi personale, semn că de azi începând şi în următoarele săptămâni, ar putea apărea oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Încearcă să le selectezi pe cele mai bune.

Familie, prieteni şi cuplu

Savoarea zilei de duminică ar putea fi dulce-amăruie, cel mai probabil din cauza faptului că tensiunile cresc între tine şi familie, dar se înmulţesc momentele frumoase în compania persoanei iubite şi a copiilor. Evită vizitele la părinţi dacă crezi că nu poţi face faţă diferenţelor de mentalitate ce pot ieşi la iveală.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus poposeşte duminică în semnul naşterii tale, prilej să te gândeşti la o schimbare de look în următoarele săptămâni. Poţi să începi încă de la finele acestei săptămâni cu o plimbare pe la magazinele preferate. Îţi va face mult bine să investeşti mai mult în imaginea ta în această perioadă.

Bani şi carieră

Ţi se cere aşadar să fii foarte atent(ă) cu reputaţia ta, indiciu cum că dacă lucrezi cu oamenii sau pe cont prorpiu, este foarte important să afişezi şi să impui respect. Aceste calităţi sunt atuu-urile tale cele mai puternice în următoarea perioadă, deci caută să te concentrezi pe acest aspect.

Familie, prieteni şi cuplu

Prezenţa lui Venus în semnul naşterii tale mai înseamnă şi că şarmul şi carisma ta sunt mult potenţate. Acest lucru poate fi de un real beneficiu pe plan sentimental, indiferent dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie sau nu. Poate aduce prospeţime în raport cu partenerul şi popularitate pe scena de dating.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus ajunge duminică în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să fii mai introspect(ă) decât de obicei în săptămânile care urmează. Aşa se face că, la finele săptămânii, s-ar putea să fii nostalgic(ă) şi să rememorezi evenimente frumoase din trecut, întâmplate probabil pe plan sentimental.

Bani şi carieră

Dacă petreci timp peste program la serviciu sâmbătă sau îţi rupi din timpul tău liber pentru a te ocupa de unele activităţi extraprofesionale, s-ar putea să reuşeşti să-ţi suplimentezi veniturile simţitor. În felul acesta, reuşeşti să faci progrese pe săptămâna viitoare şi chiar să te eliberezi de unele sarcini grele.

Familie, prieteni şi cuplu

Casa în care intră Venus mai este cunoscută şi drept casa trecutului, semn că s-ar putea să reapară în viaţa ta persoane din alte etape ale existenţei tale. Poate fi vorba de un fost partener cu care nu ţi-ai finalizat socotelile aşa cum trebuia. Puneţi punct acum pe cale amiabilă.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

În cea mai mare parte a dimineţii de sâmbătă, Luna se mişcă încă prin semnul naşterii tale, semn că cel puţin în prima zi efectivă de weekend, dispui de multă energie şi de o stare de spirit foarte bună. Profită de acest lucru şi bucură-te din plin de acea zi.

Bani şi carieră

Venus poposeşte duminică în casa proiectelor de grup şi a planurilor de viitor. Încă de la finele săptămânii, se recomandă să te întâlneşti cu sponsori şi coechipieri pentru a discuta despre strategiile pe termen lung ale business-ului în care sunteţi implicaţi. S-ar putea ca brainstorming-ul să ducă la idei excelente.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi casă simbolizează şi viaţa socială, semn că de duminică începând, creşte nivelul tău de popularitate. S-ar putea să cunoşti persoane noi, să fii prezentat(ă) în alte cercuri şi să descoperi că mai multă lume îţi împărtăşeşte idealurile şi viziunile. Acest lucru îţi oferă energie şi inspiraţie pe mai departe.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca la primele ore ale zilei de sâmbătă, cu Luna în casa subconştientului, să nu ai prea multă energie, dar situaţia se schimbă în bine atunci când Luna trece în semnul naşterii tale. S-ar putea ca atunci să primeşti o infuzie de energie care te ţine tot weekend-ul.

Bani şi carieră

Venus poposeşte duminică în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că de duminică încolo, apar oportunităţi mari de afirmare pe plan profesional. Dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea ca la finalul tranzitului ei să primeşti promisiuni ferme în privinţa unei binemeritate promovări în ierarhia de la serviciu.

Familie, cuplu şi prieteni

Duminică la prânz, s-ar putea ca toate să fie bune şi frumoase pe plan sentimental, dar s-ar putea ca spre seară să se agite apele. Acest lucru se datorează faptului că laşi unele chestiuni de serviciu să intervină în cuplu sau să tensioneze atmosfera de care te bucuri în familie.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus ajunge duminică în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general. De atunci începând, sunt favorizate atelierele de dezvoltare personală, pelerinajele la locuri sfinte şi orice altă activitate care te poate ajuta să-ţi atingi adevăratul potenţial şi să te hrăneşti spiritual. Îngrijeşte-te mai mult de bunăstarea ta mentală acum.

Bani şi carieră

Aceeaşi casă simbolizează şi plecările la mare distanţă de casă, respectiv studiile înalte, motiv pentru care s-ar putea să apară oportunităţi de a pleca în delegaţii ori de a participa la cursuri de perfecţionare continuă sau schimburi de experienţă. Nu da înapoi şi acceptă aceste provocări. Ai multe de învăţat.

Familie, preieteni şi cuplu

Tot această casă vorbeşte şi despre relaţiile la distanţă sau cu persoane de altă religie şi/ sau naţionalitate. S-ar putea să vă aştepte multe lucruri bune în următoarea perioadă. În raport cu socrii sau rudele apropiate ale partenerului, pot apărea de asemenea schimbări în bine începând de duminica aceasta inclusiv.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu Luna în casa subconştientului din horoscopul tău general pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, s-ar putea să fii mult prea critic(ă) cu tine însuţi(ăţi). Aşa se face că ai standarde prea mari în ce te priveşte şi te doare că nu poţi mulţumi pe toţii. Fii mai blând(ă).

Bani şi carieră

Venus ajunge duminică în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, semn că de duminic începând ar putea apărea oportunităţi să vă suplimentaţi resursele comune. Trebuie să vă puneţi însă de acord cum anume le abordaţi şi pe care.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi casă prevesteşte şi unele provocări pe plan sentimental. Trebuie să lucraţi mai mult în perioada următoare la consolidarea încrederii unul în celălalt şi în relaţia voastră în general. Doar aşa puteţi evolua frumos în cuplu şi să evitaţi riscul de a vă opri reciproc din dezvoltare. Trebuie să comunicaţi.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cât priveşte tonusul mental mai ales, s-ar putea ca ziua de duminică să fie cea mai reuşită. Ai o stare de spirit bună şi reuşeşti să-i molipseşti pe cei din jur cu voioşia ta. Caută să o cultivezi petrecându-ţi timpul cu apropiaţii şi încercând să te bucuri de ziua liberă.

Bani şi carieră

Ingresul lui Venus în casa parteneriatelor din horoscopul tău general indică faptul că ai putea, de duminica aceasta începând, să porţi unele discuţii în privinţa îmbogăţirii portofoliului de clienţi, stabilirii unei asocieri pe plan profesional sau a cooptării unui colaborator pe care l-ai curtat multă vreme. Se întrezăresc perspective bune.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceeaşi casă vorbeşte şi despre viaţa de cuplu care va avea mult de câştigat în următoarea perioadă. Dacă eşti încă single, s-ar putea să-ţi atragă atenţia o persoană specială pe care-ţi vei dori să o cucereşti. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un cuplu, caută să aduci prospeţime în relaţie.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna se mişcă weekend-ul acesta prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, iar mantra după care te ghidezi este aceea că trebuie să faci tot ce ţi-ai propus pentru finalul acestei săptămâni. S-ar putea să rişti să fii dezamăgit(ă) când faci bilanţul, deci caută să fii mai indulgent(ă).

Bani şi carieră

Venus intră tocmai în casa muncii duminica aceasta, indiciu cum că s-ar putea ca, de luni începând, să te înţelegi mai bine cu colegii de muncă, iar atmosfera de la serviciu să fie mai puţin încrâncenată decât până acum. În felul acesta, s-ar putea ca randamentul să fie mai ridicat.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu ne oferă prea multe detalii despre cum ar putea să-ţi meargă pe plan social, familial sau sentimental weekend-ul acesta, dar cert este că vrei să mulţumeşti pe toată lumea. Arareori funcţionează acest lucru, fapt pentru care se recomandă să te concentrezi doar pe cei care contează cu adevărat.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna se mişcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general în tot acest weekend, motiv pentru care s-ar putea să treci prin tot felul de stări şi să experimentezi multe emoţii contradictorii. Dacă acestea te fac să aduci schimbări în raport cu tine şi cei dragi, totul va fi bine.

Bani şi carieră

Un moment bun să te întâlneşti informal cu prietenii cu care derulezi afaceri sau cu sponsori pe care ai dori să-i convingi de fezabilitatea proiectului tău este cel de duminică. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să găsiţi o cale de mijloc care să mulţumească pe toată lumea.

Familie, prieteni şi cuplu

Venus pătrunde duminică în casa iubirii şi a copiilor, semn că de azi începând, pot apărea schimbări pozitive pe plan sentimental. De asemenea, s-ar putea să te înţelegi mai bine cu cei mici. Cuplurile care îţi doresc să-ţi extindă familia ar putea primi unele veşti bune în acest sens curând.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Caută ca în prima parte a zilei de sâmbătă să-ţi dedici timp odihnei. Ai nevoie să stai puţin liniştit(ă) pentru a te pune pe picioare după o săptămână destul de grea. Fă acest lucru chiar dacă implică să amâni unele angajamente sociale pe altă zi a acestui sfârşit de săptămână.

Bani şi carieră

Luna ajunge sâmbătă în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, unde va sta pe parcursul întregului weekend. Dacă vrei să curtezi un client foarte important, acum este momentul să-l scoţi în oraş pentru a discuta ce anume i-ai putea oferi. La fel de favorizate sunt discuţiile în privinţa unui parteneriat.

 

Familie, prieteni şi cuplu

 

Venus ajunge duminică în casa familiei din horoscopul tău general, îndulcind simţitor atmosfera între tine şi acei apropiaţi ai tăi cu care nu te prea înţelegi. Caută că cultivi această stare de armonie şi să înţelegi la timp că tot ceea ce poţi să faci este să îi accepţi aşa.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here