Simona Halep a coborât pe locul 8 în ierarhia WTA, după ce a ratat obiectivul de a-şi apăra titlul la Roland Garros în acest an. Pentru evoluţia până în sferturile de finală la Paris, reprezentanta României a primit doar nota 6, conform celor de la Tennis Circus, anunță MEDIAFAX

”O jucătoare care a ajuns în sferturile de finală la un turneu de Grand Slam nu poate primi o notă negativă, dar în această situaţie e greu să primească mai mult de 6. Românca a ajuns în sferturi ca unică expertă dintre celelalte calificate, după un turneu început cu ceva dificultăţi, dar peste care părea că a trecut”, a fost caracterizarea celor de la Tennis Circus.

Citește și: EXCLUSIV – Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă – Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

Simona Halep este decisă însă să revină cât mai rapid la jocul de nota 10 în circuitul WTA. Ea a solicitat un wildcard pentru turneul de la Eastbourne (23-29 iunie), unde va încerca să pună la punct ultimele detalii înaintea participării la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, programat în perioada 1-14 iulie.

Citește și: Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Răspuns-fulger

”Merg să mă obişnuiesc cu iarba. Cred că atitudinea pozitivă mă va ajuta. Sunt sigură că mai pot să câştig turnee de Mare Şlem”, a declarat Halep.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here