Luna trasează astăzi din Scorpion aspecte armonioase lui Neptun din Peşti, respectiv lui Mercur şi Marte din Rac, formând astfel un Mare Trigon de Apă cu aceste planete. Energia acestei configuraţii este dublată de trigonul pe care îl trimite Marte lui Neptun, care face ca zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) să aibă
parte de o zi de vineri cu surprize. Opoziţia perfectată între acelaşi Marte şi Saturn retrograd din Capricron dinamizează sectorul relaţional, familial şi profesional din vieţile semnelor Cardinale ca Berbec Rac, Balanţă şi Capricorn.

Berbec

S-ar putea ca, pe finalul acestei săptămâni, să fii mai sensibil(ă) decât de obicei. Te surprinzi mai des decât de obicei aducându-ţi aminte de lucruri din trecut, gândindu-te la cei dragi sau privind în interior la anumite insecurităţi şi chestiuni la care trebuie să lucrezi pentru a deveni mai puternic(ă) pe viitor. Problema este că nu te simţi la fel de pregătit(ă) ca de obicei să faci faţă eventualelor provocări cu care te întâlneşti pe plan profesional sau familial. Ai vrea să te ascunzi sau să fugi de ele mai degrabă decât să le faci faţă direct, cu pieptul gol.

 

Taur

S-ar putea ca astăzi să te confrunţi cu stări contradictorii: îţi doreşti mai multă apropiere în raport cu cei dragi, legături autentice cu cei cu care lucrezi şi mai multă deschidere emoţională în raport cu prietenii, dar în acelaşi timp eşti reactiv(ă) la lucrurile care nu-ţi convin, te ofensezi uşor şi ceri să fii lăsat(ă) în pace. Este evident că ceva nu este în regulă şi nu prea ştii cu exactitate ce vrei cu adevărat. Poate că dacă ai lua lucrurile mai puţin personal, ai vedea că nimeni nu are intenţia să te facă să te simţi prost. Fii realist(ă).

 

Gemeni

Nivelul de interes pe care îl acorzi astăzi în afaceri şi pe plan profesional depinde mult prea mult de starea de spirit în care te regăseşti. Cu alte cuvinte, dacă te simţi inspirat(ă), eşti la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi uimeşti prin capacitatea ta de a rezolva sarcini eficient într-un timp record. În caz contrar, abia te ţii de program şi trec oportunităţile financiare pe lângă tine. S-ar putea ca astăzi să se deruleze cel de-a doilea scenariu. Dorinţă de performanţă şi profituri există, dar pare că stai rău cu exerciţiul de voinţă şi motivaţie.

 

Rac

Pe parcursul celei mai bune părţi din zi, eşti într-o formă mentală de invidiat. Ai o stare de spirit extrem de bună, eşti carismatic(ă), atragi priviri şi interes din partea tuturor. S-ar putea ca partenerului de viaţă şi/ sau afaceri să nu-i prea placă această ipostază. Nu că ar fi el(a) cel(a) care iese mereu în evidenţă, dar cu siguranţă îşi asumă o poziţie de vizibilitate mai mare decât tine de obicei. Această popularitate de care te bucuri s-ar putea să-i creeze sentimente amestecate, dar nu te lăsa afectat(ă) de acest lucru. Străluceşte, lasă impresie bună şi cultivă-ţi starea pozitivă.

 

Leu

Dacă treci prin încercări pe partea de sănătate sau te simţi neînţeles(asă) la serviciu, sună-i pe cei dragi ori de câte ori crezi că situaţia stă să te depăşească. Tonul lor calm te va ajuta să faci faţă tăvălugului şi să-i supravieţuieşti mai mult decât onorabil. Climatul astral al zilei de astăzi ar putea avea un efect premonitoriu pentru alţi(e) nativi(e) cărora vocea interioară le transmite faptul că ar trebui să petreacă mai mult timp cu rudele. S-ar putea ca, printr-o minune, să se afle alături de cineva drag tocmai înainte să i se întâmple ceva care necesită asistenţă rapidă.

 

Fecioară

Eşti popular(ă) astăzi şi te bucuri de multe oportunităţi de a cunoaşte oameni noi, care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. Problema constă însă în faptul că nu prea te dedici echitabil domeniilor social şi sentimental, ceea ce duce la reproşuri vis-a-vis de timpul petrecut cu prietenii sau de nemulţumiri din partea grupului de amici cu privire la lipsa de interes de care dai dovadă faţă de activităţile la care participă cu toţii. Este clar că ar trebui să-ţi gestionezi mai atent timpul liber. Nu iese nimic bun dacă îi ignori pe unii în favoarea celorlalţi sau invers. Poţi pierde mult.

 

Balanţă

Pe plan profesional şi financiar, eşti pe val, fără doar şi poate. Dar cum câştigurile sporite şi rezultatele nu vin fără să munceşti în plus, este evident că îţi petreci mai mult timp la serviciu decât acasă sau se întâmplă să vii de la muncă la o oră decentă, dar să-ţi aduci câte ceva de lucru pe când adorm cei dragi. Indiferent care este scenariul, s-ar putea ca pe membrii familiei să nu îi mai satisfacă banii în plus. Vor mai mult timp cu tine şi mai multă implicare din partea ta acasă. Gândeştete cum poţi reeechilibra aceste domenii importante.

 

Scorpion

Toţii ochii sunt aţintiţi astăzi asupra ta, iar felul tău carimatic şi plin de şarm se observă de la o poştă. Acest lucru îţi oferă oportunitatea de a face o impresie durabilă şi de construi relaţii importante sau de a atrage atenţia acelei persoane pe care o simpatizezi de multă vreme, dar pe care nu ai avut curajul să o abordezi. Trebuie să ai însă grijă cum ieşi în evidenţă. S-ar putea ca popularitatea să ţi se urce la cap şi să te lansezi în declaraţii care nu te pun în lumina pe care ţi-ai dori-o. Fii atent(ă) la asta.

 

Săgetător

De regulă eşti destul de spontan(ă) şi schimbător(oare), dar s-ar putea ca astăzi să întreci limita. Fluctuaţiile de stare de spirit care te pasc zilele acestea produc tot felul de schimbări în ierarhia ta de priorităţi şi nu-i exclus ca unele să implice cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Aşa se face că ai putea porni în expediţii de shopping ad-hoc, fără să-ţi impui vreo limită. Ori poate cauţi să umpli un gol dinăuntru cu un obiect de brand. Ştii şi tu că nu funcţionează aşa lucrurile şi este nevoie de timp cu tine pentru a-ţi da seama ce lipseşte.

 

Capricorn

Faci ce faci şi eşti mereu în centrul atenţiei, iar ziua de astăzi nu constituie o excepţie. Ieşi cu posibili sponsori, colaboratori, clienţi sau parteneri de afaceri şi înregistrezi succes după succes. Problema este că, în tot acest timp, persoana iubită se aşteaptă să faci acelaşi lucru şi cu ea, iar timpul nu-ţi permite să le faci pe amândouă. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să-l convoci pe cel drag la o discuţie serioasă şi să puneţi lucrurile la rând. În caz contrar, tensiunea s-ar putea agrava şi mai tare, ducând poate la o ceartă zdravănă cândva în weekend-ul acesta.

 

Vărsător

Dispui astăzi de un randament de invidiat. Nu numai că te achiţi mai mult decât onorabil de ce ţi-a mai rămas de făcut săptămâna aceasta la serviciu, dar în acelaşi timp te apuci de şi faci progrese notabile cu treburile programate de luni încolo. S-ar putea însă ca, la finele zilei, să fii extrem de obosit(ă). Pe moment nu ţi-ai dat seama cât de mult te-a consumat nervos şi fizic ritmul, dar odată ce ajungi acasă, cazi lat(ă). Nu te aştepta aşadar să mai ai poftă de ieşit după ce ai făcut un duş şi ai luat masa de seară.

 

Peşti

Ziua de vineri te găseşte cu o stare de spirit mai mult decât satisfăcătoare, pus(ă) pe distracţie şi cu câteva planuri clare pentru seara aceasta. Fiind cu moralul atât de ridicat, s-ar putea să nu observi semnalele subtile pe care ţi le trimit prietenii şi/ sau persoana iubită în anumite situaţii. În felul acesta, s-ar putea să zici unele lucruri care îi deranjează, inviţi la masă persoane pe care partenerul sau prietenii nu le suferă sau atragi clapa găştii în favoarea unei persoane care se arată în sfârşit interesat(ă), după numeroase tentative eşuate de a o aborda cândva în trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here