Visul oricarui barbat din ziua de astazi este sa aiba o viata cat mai productiva si, de preferat, un job care sa nu implice foarte mult efort, dar care in principal sa-I poata aduce un aport financiar destul de ridicat. Si dintotdeauna barbatul perfect care a exprimat cel mai bine aceste nevoi este barbatul de afaceri, barbatul care lucreaza intr-o companie de prestigiu, pe care il surprinzi de cele mai multe ori intr-un birou imens si dotat din punct de vedere tehnologic, in salile de conferinte sau in delegatii. Nu-I lipsesc niciodata accesorii extrem de importante pentru activitatea sa, lucruri ce il ajuta cu succes sa-si depaseasca piedicile si sa obtina rezultatul dorit, chiar si in timpi mai redusi. Iar tehnologia din zilele noastre il ajuta pe barbatul de afaceri sa devina acel simbol pentru orice tanar aflat la inceput de drum.

Asadar, fie ca esti curios ce nu-i lipseste niciodata unui astfel de barbat, fie ca esti in cautarea unui cadou potrivit pentru o astfel de persoana, astazi iti voi prezenta toate acele accesorii prin care barbatul, om de afaceri important, se afirma si care au devenit de nelipsit din viata sa de zi cu zi.

  1. Smartphone-ul

Intr-o era in care gadgeturile de o asemenea anvergura iau amploare, ar fi extrem de dubios sa vezi o persoana atat de importanta mergand cu un telefom mobil clasic. Cu atat mai mult cand un astfel de telefon performant il poate ajuta sa-ti mentina o ordine in tot ceea ce are de facut, de la apeluri telefonice de mare importanta, pana la partea de raportare si contact prin intermediul internetului, fie la o buna organizare a planurilor de lucru. Iar genul acesta de barbat nu va opta niciodata precis pentru un design cat mai fistichiu si colorat, ci pentru proprietati ridicate, pe masura nevoilor sale, dar si pentru calitatea mobilului, care sa se reflecte prin rezistenta acestuia in timp si la incidente, motiv pentru care va apela si la huse telefoane pe masura.

  1. Smartwatch-ul

Daca nu el, atunci cine? Tipul acesta de smartwatch i se potrivesc de minune barbatului de afaceri stilat, in permanenta aflat la patru ace. Pierdut prin conferinte, programari si planuri diverse, un astfel de dispozitiv ii vine in ajutor pentru a prelua cu usurinta apelurile, ba chiar pentru a face un transfer de fisiere/informatii, fara a fi non-stop in mana cu smartphone-ul acela cu ecran imens. Iata ca smartwatch-ul este un pas catre viitor pentru acesta. In plus este si o idee senzationala pentru un cadou unic si extrem de util.

  1. Accesorii diverse

Printre cel mai simple si utile lucruri care nu vor lipsi de la barbatul de afaceri sunt bineinteles seria de accesorii GSM. Aceste accesorii sunt extrem de accesibile, cu spectru larg si au o utilitate vasta. De exemplu, acesta se va folosi negresit de o casca fara fir sau de casti pentru a purta o conversatie de afaceri in timp ce este la volanul unui automobil, in drum spre o conferinta.

Daca nu esti ferm convins(a) care cadou este mai potrivit pentru barbatul de langa tine, da o fuga la Baneasa Shopping City, in noul magazin SmartZone, acolo unde zeci de produse te asteapta sa le incerci. Vei gasi marci de prestigiu precum: Huawei, Apple, Fossil, Samsung, Xiaomi, Michael Kors, Maxcom, Skagen, Fitbit sI Garmin.

 

Articolul Ce accesorii nu-I lipsesc unui “business man” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here