Este mult mai elegant sa te duci la un mort cu coroane de flori  in loc sa cumperi flori la bucata, fiindca felul in care te porti si ceea ce spui si duci la capela te reprezinta.

O coroana comandata pe site-ul  florariei online specializata in aranjamente funerare de lux este preferabila florilor cu sot, deoarece:

-este mult mai eleganta. Forma aranjamentului, cromatica, accesoriile si multimea florilor diferite si parfumate fac o impresie buna si linistesc familia indurerata. Coroana poate fi asezata frumos pe mormant sau in masina funerara, langa sicriu, in timp ce florile se arunca in goapa sau se pierd printre celelalte. Uneori ele cad pe drum, fiind calcate de masinile din convoiul funerar.

-pe langa flori, important este si mesajul transmis. Coroana funerara iti ofera posibilitatea de a-ti exprima regretul si prin cuvinte. Nu faci gestul acesta ca sa se vorbeasca despre el, il faci pentru cel decedat si pentru familia lui si este bine ca sufletele acelea indoliate sa citesca o vorba buna compusa de tine si scrisa la atelier, caligrafic, pe coroane.

-florile se vestejesc repede, in timp ce coroanele funerare pe burete tin mult. Florile isi pastreaza aspectul de proaspat si 4-5 saptamani, deoarece buretele este umed si tratat cu substante care conserva florile asa cum sunt la prelucrare.

La capela, aranjamentul de la tine va fi de departe cel mai frumos, pe mormant nu se va vesteji curand si asa vei fi multumit ca ai putut darui un lucru valoros defunctului si familiei sale.

-nu mai ai grija sa te duci tu cu florile la capela si sa fii atent unde le pui, sa nu deranjezi familia, fiindca nu toti accepta flori pe sicriu. Nu trebuie sa mergi cu florile cu sot in mana prin tot orasul. Sympathyflowers.ro livreaza coroana comandata de tine sau jerba la adresa indicata, deci va ajunge gratuit la capela.

-florile din buchet sunt de acelasi fel, in timp ce in coroana de flori pot fi combinate 4-5 flori exotice de culori diferite si plante decorative. Trandafiri, orhidee, gerbera si crizanteme, crini si hortensie se completeaza reciporc, iar rezultatul este magnific.

-la colegii de serviciu, la cei mai buni prieteni, la vecini sau rude nu se cade sa te duci cu 6, 8 sau 10 flori! De dragul vremurilor bune petrecute impreuna merita sa ducem cea mai frumoasa coroana de flori din tara!

-multe dintre coroanele funerare sunt la reducere, cum este cazul coroanei funerare care este alcatuita din trandafiri, gerbera, minirosa alba, crizantema mov, accesorii si feriga si costa cu 10% mai putin.

Toate florile acestea frumoase-frumoase, aranjate perfect pe buretele care le tine mult timp proaspete costa 495 de lei, ceea ce inseamna foarte putin avand in vedere ca este ultimul gest frumos pe care il putem face pentru cineva.

De ce cateva flori ce se vor pierde si vesteji, cand putem oferi o coroana perfecta care este livrata la capela insotita de mesajul de ramas bun sau care exprima regrete?

Sympathyflowers.ro va ajuta sa va reculegeti la catafalcul unei persoane dragi ducand ca ofranda cele mai frumoase aranjamente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here