,, În cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social Mehedinți, prefectul Drăghiea, a analizat stadiul de realizare a infrastructurii rutiere județene și a municipiului Drobeta Turnu Severin… Sub titlul: INFRASTRUCTURA LA Raport!”,

,, Știu că abordarea și titulatura este una comunistă… Însă vă înșelați! Supremul în instituția guvernului din Mehedinți, Drăghiea, cel care înainte de 1989 era membru marcant PCR,” student al școlii Ștefan Ghiorghiu, rând pe rând, după revoluție : parlamentar, secretar al prefecturii, subprefect, inspector guvernamental, prefect, administratorul județului și din nou prefect, este doar,, tutancamonul,, din piramida de sub ceasul prefecturii unde din oră în oră cântă în tot centrul orașului Drobeta-Turnu Severin, cântece patriotice! „, precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

,, Din expunerea reprezentantului Consiliului Județean Mehedinți, rezultă că 43% din rețeaua de drumuri județene sunt în proces de modernizare, proces care se află în diverse faze de elaborare a documentațiilor, achiziție publică și realizare a lucrărilor, termenul de finalizare fiind anul 2020.

Prefectul județului, domnul Nicolae DRĂGHIEA, a cerut informații despre stadiul de realizare a fiecărui tronson de drum contractat și forța de muncă implicată, în vederea eliminării principalului risc de nefinalizare a lucrărilor din cauza lipsei personalului muncitor.,, scrie Drăghiea pe Facebook!

,, Noi nu dorim să încurajăm părerile oamenilor cu etate și cu vechime în lupta împotriva comuniștilor, ce au transmis un mesaj în video pe YouTube, însă la jumătatea anului 2019, după o viață de guvernare, să vi și să ai nesimțirea recunoașterii cu nonșalanță că jumătate din drumurile județene sunt praf pulbere fină, dar tu autoritate încasezi rovinete și dai amenzi fără să ai infrastructură, chiar este de strigat la această guvernare MARȘ ACASĂ! ” mentioneaza jurnalistul Alin Ghiciulescu, care mai remarcă boală ascunderii după deget, nu avem personal, adică muncitori care să asfalteze drumurile!!!

 

Articolul Gura comunistului…. Cu păcat nu vorbește! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here