Cântăreaţa americană Lady Gaga şi cineastul Bradley Cooper, despre care s-a speculat că au o relaţie, ar putea cânta împreună la ediţia de anul acesta a Festivalului Glastonbury, care are loc în perioada 26 – 30 iunie, la Worthy Farm din Pilton, Marea Britanie, potrivit The Mirror.


Imaginea articolului Lady Gaga şi Bradley Cooper continuă să alimenteze zvonurile despre o posibilă relaţie. Cei doi ar putea cânta împreună la festivalul Glastonbury

Lady Gaga şi Bradley Cooper ar putea cânta împreună la festivalul Glastonbury

Informaţia ar fi fost dezvăluită chiar de actorul american într-un interviu pentru jurnalista scoţiană Edith Bowman.

„Pentru podcast-ul meu, Bradley Cooper a vorbit despre filmul «S-a născut o stea/ A star is born» şi i-am spus că mi-ar plăcea să îi văd într-un concert live”, a povestit jurnalista, invitată în emisiunea „Sunday Bruch”, de pe postul britanic Channel 4. Aceasta a spus că actorul i-ar fi mărturisit că a vorbit cu Nick Dewey şi cu Emily Eavis, organizatorii Glastonbury, pentru un recital.

La începutul acestui an au apărut zvonuri privind o posibilă relaţie sentimentală a lui Cooper cu Lady Gaga, starul filmului „A Star Is Born”. Cooper a regizat acest film, în care a şi jucat alături de Lady Gaga. Însă, în februarie, Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, a pus capăt speculaţiilor apărute pe reţelele de socializare online privind o posibilă relaţie sentimentală a sa cu Cooper, comparând aceste platforme cu „toaleta internetului”.

Lady Gaga este în prezent singură, după ce, în februarie, s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, după o relaţie de doi ani.

Totodată, la începutul lunii iunie, Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi top-modelul Irina Shayk, care au împreună o fetiţă în vârstă de doi ani, s-au despărţit.

După ce presa americană a scris despre destrămarea cuplului Cooper-Shayk, pe platforma de micro-blogging Twitter au apărut numeroase mesaje prin care fanii prezic faptul că actorul va începe o relaţie cu Lady Gaga.

Anul acesta, festivalul Glastonbury va avea ca headlineri trupele Killers şi The Cure, alături de Stormzy, în timp ce Janet Jackson va susţine la festival primul ei concert în Marea Britanie după mulţi ani. Printre alţi artişti anunţaţi anul acesta la Glastonbury se numără Lauryn Hill, Miley Cyrus, Liam Gallagher, Christine and the Queens, Tame Impala, Vampire Weekend, The Streets, The Good, the Bad & the Queen al lui Damon Albarn, Snow Patrol, Years & Years, Bastille şi Idles.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here