Preşedintele Tineretului Social-Democrat (TSD), deputatul Gabriel Petrea, a declarat miercuri că s-a înscris în cursa pentru ocuparea poziţiei de secretar general al PSD, pentru că este nevoie de o schimbare, de reformă şi progres în partid.

„Eu pentru asta am candidat, pentru asta m-am înscris în această cursă, pentru că este nevoie de o schimbare, este nevoie de reformă, este nevoie de progres şi atunci, împreună cu tinerii din partid, vrem să facem această schimbare. Acum este momentul în care trebuie să evoluăm, să aducem nişte schimbări şi, dacă vrem să ne implicăm, atunci trebuie să ne implicăm la cel mai înalt nivel”, a precizat Petrea, informează agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Codrin Ștefănescu! Anunțul făcut azi

El a adăugat că se discută despre ”un liant între generaÅ£ii”, în condiÅ£iile în care se constată o ruptură între acestea.

„În primul rând, discutăm despre un liant între generaÅ£ii, pentru că noi ne-am rupt puÅ£in de generaÅ£ia tânără şi atunci, în calitate de preşedinte la tineret, dar şi de om care a lucrat cu toate categoriile de persoane, şi cu organizaÅ£ia de pensionari, şi cu primari, şi cu aleşi locali, vreau să adunăm toÅ£i aceşti oameni şi să deschidem uşile partidului pentru profesionişti, să reprofesionalizăm partidul, să devenim acel partid care a fost odată, să avem oameni pentru trei guverne, nu pentru unul, şi a doua idee este că trebuie să discutăm cu fiecare membru în parte, trebuie să mergem la fiecare membru de partid, să ascultăm ce problemă are şi să-i deschidem uşile acolo unde are nevoie”, a susÅ£inut preşedintele TSD.

Citește și: Lovitură de teatru! Tatăl adoptiv al Sorinei dinamitează acuzațiile asistentului maternal .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here