Fostul coleg de partid al lui Traian Băsescu, pe care fostul preşedinte l-a jugnit public numindu-l ”licheaua în politică”, Radu Cristescu, nu s-a lăsat mai prejos, ci i-a pregătit un răspuns pe măsură europarlamentarului PMP. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Cristescu îl ”desfiinÅ£ează efectiv pe fostul preşedinte. Încrăncenarea lui Radu Cristescu a fost atât de mare, încât la pregătirea replicii pentru Băsescu nu a uitat să-l atace pe fostul preşedinte pe toate planurile. O rafală de lovituri, i-a întors Cristescu, celui care l-a făcut oportunist, un atac peste care nici măcar Băsescu nu va reuşi cu siguranţă să treacă prea uşor:

Citește și: Lovitură în plin pentru Opoziție! Liviu Dragnea a câștigat

”Dragă Traian,

Știu că în ochii tăi sunt doar o lichea. Îți respect punctul de vedere. În definitiv, te crezi un vătaf pe plantație. Căpitan de navă nu ai cum să mai fii că, de! Ai vândut flota.

Lasă asta. E dureros ce urmează să îți spun, dar nu îți mai aparțin. Nici nu am fost vreodată al tău, ci al PMP-ului. Tu, însă, te porți cu oamenii din partid de parcă ți-ar aparține.

Fiecare zi fără tine mă face să mă simt din ce în ce mai bine. Sunt un om liber, Petrov! Eu nu am nevoie să alerg cu cardu’ precum leopardu’ – știi melodia băieților de la Taxi – și să îmi plătesc postările. Pe mine chiar mă citește lumea cu drag, nu contra cost.

Citește și: Ipoteză-bombă! Cine ar urma să fie viitorul președinte al României – Șah pentru Klaus Iohannis

Mai vorbește și tu cu Oana, noua ta apropiată, că mereu ai fost un suflet care a tânjit după fete tinere, să te învețe ea cum e cu Facebookul, că tineretul de azi se pricepe…

Dar te rog să fii vigilent ca, nu cumva, vreun admirator din online să îți fure iubita, că pe ăștia cu conturi – unele false – nu poți să îi bagi la pușcărie cum ai făcut cu ăia de au marcat la Elena.

Apropo, nu te-a întrebat asta mică și ea cum era Elena, ce îi plăcea, cum te purtai cu ea?

Să îi spui că și eu sunt unul din ăia pe care îi urăști, fiindcă m-au pozat ăștia de la Wowbiz la Mamaia, pe la 3 dimineața, alături de Elena.

Citește și: Lupta pentru putere! Stenograme explozive din ședința USR! ‘Sunt niște dictatori de tip PSD’

Am auzit că te-ai mâniat atunci și, dacă mai erai președinte, făceai și tu ca Ștefan cel Mare, deveneai ” degrabă vărsător de sânge nevinovat”. Am scăpat, norocul nimicului.

Că mi-ai luat locul la Senat, știi cum e: soarta te găsește oriunde… Eu sunt liniștit, nu mă zbat ca peștele pe uscat să iau ceva prin fraudă. Tu mă bați cu experiența la capitolul acesta, adu-ți aminte cum ai ajuns președinte și senator… prin fraudă și fals…

Eu am sufletul și conștiința împăcată că am făcut un bine mare în viața asta, măi Traiane: ți-am ținut spatele ție și apropiatei tale Elena când toți te dădeau la o parte…

Știu că îmi mulțumeai după fiecare emisiune. Nu am uitat. Am prostul obicei să țin minte multe.

Citește și: Lovitură de teatru! Tatăl adoptiv al Sorinei dinamitează acuzațiile asistentului maternal

Și pe Elena am ajutat-o. Și tu știi că am mers nopți întregi la negocieri, ca să scape de a doua arestare în Parlament, nu poți uita asta! Mi-ai și mulțumit în biroul tău, pentru ajutorul dat. Și acum mă înduioșez când îmi amintesc!

Mă întreb: când mă rugai să susțin la TV OUG 13 și modificările la Codul Penal ca să scape apropiata și restul familiei, atunci nu mai eram lichea?

Ai dreptate, Traiane: ”Asta-i viața!”

Aș vrea să îți spun că putem ciocni un pahar, dar, la trecutul tău de turnător, prefer să beau direct din sticlă…”, i-a răspuns Cristescu fostului preşedinte.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here