Plecarea lui Jony Ive de la Apple a provocat o cădere de 9 miliarde de dolari a acţiunilor, bursa reacţionând imediat ce fostul colaborator apropiat al lui Steve Jobs, legendarul fondator al companiei, şi-a anunţat plecarea, arată Bloomberg.


Imaginea articolului Apple a înregistrat o cădere de 9 miliarde de dolari, după anunţul plecării unui apropriat al lui Steve Jobs din companie

Plecarea lui Jony Ive de la Apple a provocat o cădere de 9 miliarde de dolari a acţiunilor companiei

Acţiunile companiei Apple au înregistrat o cădere de 1.4% joi, imediat după ce a fost anunţată despărţirea de Jony Ive, una dintre cele mai importante personalităţi din companie. Ives este creditat cu aspectul actual al produselor Apple.

”Cât valora Jony Ive pentru Apple? Piaţa spune 9 miliarde de dolari” titrează Bloomberg.

Jony Ive este designerul industrial britanic care a condus echipele Apple din 1992. După ce Steve Jobs a revenit în companie, în 1997, Ive a coordonat conceperea unor produse legendare ca iMac sau iPhone sau iPad. Apple a anunţat că Ives se va despărţi de companie pe 27 iunie. Plecarea sa a fost comentată ca finalul epocii Steve Jobs în companie.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here