Între primele şapte evenimente ale ultimului weekend din iunie, recomandările MEDIAFAX regăsesc concertul Garbage, muzică lăutărească, film, târguri de carte şi produse tradiţionale în Capitală, şi evenimente teatrale, la Cluj-Napoca şi la Constanţa.


Imaginea articolului TOP ŞAPTE evenimente ale weekendului, de la Garbage şi muzică lăutărească, la teatru şi film

Top şapte evenimente ale weekendului, de la Garbage şi muzică lăutărească, la teatru şi film

Sâmbătă, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu, din Capitală, are loc primul bazar de carte din această vară. Între orele 11.00 şi 21.00, organizatorii scot la aer sute de cărţi şi albume cu preţuri începând de la 5 lei.

Ultimele două zile ale celei de-a 15-a ediţii a Bucharest International Film Festival îi aşteaptă pe bucureşteni cu producţii internaţionale selectate pentru o ediţie aniversară. Festivalul se închide duminică, de la 19.30, cu proiecţia peliculei lui Paolo Sorretino, ”Lolo”, despre controversatul Silvio Berlusconi, la Cinema Elvire Popesco.

Duminică, la Grădina Sticlarilor este aşteptată, de la ora 20.00, Mioara Lincan. ”Cunoscută ca fiind, alături de Romica Puceanu şi Gabi Luncă, una dintre reginele muzicii lăutăreşti, doamna Mioara ne va cânta alături de Orchestra Lincanii muzică lăutarească veche, aşa cum nu se mai aude demult în urbea Bucureştiului”, promit organizatorii. Biletul costă 30 de lei.

Casa Universitarilor din Capitală găzduieşte duminică, de la ora 10.00, La umbra târgului-Bounty Fair, ediţie de vară. Creaţii şi produse româneşti atent selecţionate, lucrate de designeri şi artizani pasionaţi, de la articole vestimentare, accesorii, decoraţiuni până la produse de îngrijire şi bunătăţi naturale sunt oferite de 68 de branduri.

Garbage cântă la Bucureşti sâmbătă, într-un concert care începe de la ora 19.00 la Arenele Romane. Inspiraţi de artişti precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani de scenă, Garbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formaţii.

Spaţiul Reactor de creaţie şi experiment, din Cluj-Napoca, găzduieşte duminică, de la ora 20.00, reprezentaţia spectacolului ”Love me tinder”, o montare teatrală despre relaţiile şi interacţiunile dintre oameni, intermediate de app-uri şi device-uri. Producţia este recomandată spectatorilor care au depăşit vârsta de 14 ani.

Duminică se încheie, la Constanţa, Festivalul Internaţional de teatru ”Miturile Cetăţii”, care a adunat mai bine de 30 de colective teatrale din ţară şi din străinătate. Ultimele spectacole din program sunt găzduite de Teatrul de Stat din oraşul de la malul mării.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here