Viorica Dăncilă a câștigat, așa cum era de așteptat, funcția de președinte al PSD! Dăncilă a anunțat că primul lucru pe care îl va face ca lider al partidului va fi să meargă în teritoriu. Ea a dat detalii și despre prezidențiabilul pe care PSD îl va susține în cursa pentru Cotroceni, dar și despre schimbarea unor miniștri.

”Voi merge în teritoriu, voi lua legătura cu oamenii, voi face o evaluare a rezultatului alegerilor, voi vedea ce vor oamenii, este primul lucru pe care îl voi face. Trebuie să reluăm discuțiile cu oamenii.

Am declanșat două sondaje de opinie, sunt măsurați colegii care și-a exprimat. Am pus și un candidat din afara partidului, l-am pus și pe domnul Tăriceanu, și încă unul cu toți liderii politici. Putem să mai introducem și alte persoane. Vrem să mergem cu cel mai bine plasat candidat. Nu vrem doar să participăm, ci să câștigăm. Vrem să fim uniți, fiecare să facă campanie.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Eu nu figurez în sondajele pentru prezidențiale, nu candidez, ci doar în sondajul liderilor politici, pentru că este normal să vedem cum stăm.

De săptămâna viitoare vom face evaluarea fiecărui ministru. Avem de făcut două numiri. După ce facem evaluarea, vedem dacă facem remaniere sau restructurare. Dacă vorbim despre remaniere, vom merge cu propunerile la președinte, dacă va fi restructurare, vom merge în Parlament.”, a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here