Luna din Leu aderă azi la un aspect armonios de trigon cu Jupiter retrograd din Săgetător, semn că zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) încep sfârşitul de săptămână cu dreptul pe plan profesional, sentimental şi financiar.

Berbec

Dacă reuşeşti să pleci mai repede de la birou astăzi, cel mai bine ar fi să părăseşti imediat oraşul cu direcţia unei alte localităţi. Astrele creează climatul necesar pentru o mini-excursie pe cinste alături de persoana iubită şi copii. Când te decizi în privinţa destinaţiei, gândeşte-te ce oraş anume ţi-au spus că ar vrea să-l viziteze de-a lungul timpului. În cazul în care ai avut o săptămână prea obositoare, o ieşire în oraş alături de partener sau cei mici sau o activitate care te pasionează dar pe care ai tot amânat-o ar fi un mod bun de a-ţi petrece timpul.

Taur

Asupra atmosferei de acasă poate plana o tensiune a cărei sursă nu o poţi repera nicicum. S-ar putea să fie vorba de unele temeri de natură financiară care, pe fondul unor cheltuieli neplanificate, au ieşit la suprafaţă. În fond, nu există motive de ceartă între tine şi cei dragi, dar acest climat apăsător poate să vă aducă în acel punct dacă nu reuşiţi să-l gestionaţi într-un fel sau altul. Poate că dacă ai încerca să încurajezi la dialog şi să le vorbeşti rudelor despre ce crezi că se întâmplă, i-ai ajuta şi pe ei să vadă că n-aveţi nicio problemă.

Gemeni

Ultima zi lucrătoare a săptămânii este şi cea mai potrivită pentru orice activitate sau iniţiaitvă care implică să iei contact cu oamenii sau să cultivi nişte relaţii existente. Dacă plănuieşti să începi o colaborare cu cineva, eşti pe cale de a te angaja sau trebuie să te întâlneşti cu un client important, acum ar fi momentul să marşezi în aceste direcţii. Comunici uşor cu cei din jur, îţi transmiţi ideile pe înţelesul tuturor şi se vede că se poate lucra cu tine. Nu este exclus să faci şi multe drumuri prin oraş azi pentru a rezolva tot felul de treburi.

Rac

Astăzi te bucuri nu doar de un nivel de productivitate de invidiat, ci şi de o răsplată pe măsura eforturilor. Poate nu va fi vorba de ceva din partea locului de muncă în cadrul căruia activezi. Dacă derulezi în particular alte activităţi, prin intermediul unor colaborări sau al unei firme particulare, s-ar putea să apară profituri în acea direcţie. Nativii(ele) acestui semn care au avut mai multă grijă de sănătatea lor în ultima vreme ar putea sesiza astăzi progrese notabile. Este evident faptul că investiţiile tale de energie, resurse şi timp în acest sens încep să dea roadele mult aşteptate.

Leu

Per ansamblu, te aşteaptă o zi reuşită, cu atât mai mult dacă ţi se oferă sarcini de lucru ce te scot din rutina activităţilor tale obişnuite. Nu se prefigurează o zi stresantă la serviciu şi s-ar putea chiar să scapi cu câteva ore mai repede. Dacă astăzi ai în program să te vezi cu cineva, astrele garantează succesul întâlnirii voastre. Ceilalţi(lelalte) nativi(e) s-ar putea bucura de o zi relaxantă în compania copiilor şi a partenerului. Este cât se poate de evident că ai nevoie de puţină leneveală şi timp pentru lucrurile care îţi fac plăcere cu adevărat. Nu-ţi refuza hatârul.

Fecioară

Pare că ai avut parte de o săptămână teribil de aglomerată, iar tot ce-ţi doreşti acum este să ajungi acasă şi să te bucuri de o dup-amiază liniştită în compania celor dragi. În cazul unora dintre voi, poate fi vorba despre planuri cu familia, o masă extinsă poate ori un eveniment de familie important pe care îl aşteptai de multă vreme. Tot Universul conspiră la reuşita ta, deci încearcă să profiţi de momentele cu cei dragi şi nu te gândi la lucrurile care nu au ieşit aşa cum ţi-ai dorit. Te poate încerca o senzaţie de deja-vu sau de nostaglie.

Balanţă

Toţi cei ce se aseamănă cu tine se adună astăzi. Poate fi vorba de unele planuri cu prietenii care ies fix cum ţi-ai dorit sau de faptul că intri în contact cu un nou grup de persoane în compania căruia te regăseşti cu totul. Ceva din modul în care personalităţile şi mentalităţile voastre rezonează are un efect benefic asupra ta şi te ajută să-ţi conturezi unele planuri de viitor sau idei de afaceri pe care încerci de multă vreme să le pui în practică. Poate nu ar strica dacă le-ai cere o părere sau sugestie în ceea ce le priveşte.

Scorpion

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni vine la pachet cu veşti bune pe plan personal şi financiar. Afli poate că orele petrecute suplimentar la birou se plătesc ori firma decide să te răsplătească într-un fel sau altul pentru performanţele de care ai dat dovadă la birou în ultima vreme. Aşteaptă-te aşadar la o primă sau un bonus care-ţi cade mai mult decât bine acum, în ajun de concediu. Dar cu toate acestea, este important să nu te laşi pe tânjeală. Eşti pe o curbă ascendentă şi poţi realiza şi mai multe lucruri dacă munceşti susţinut şi dai dovadă de profesionalism.

Săgetător

Aceasta pare a fi una dintre acele zile în care te simţi bine cu tine însuţi(ăţi), dar eşti în acelaşi timp conştient(ă) că poţi mai mult decât atât. Dacă ai intrat în concediu, caută ateliere de dezvoltare personală în zona ta, întâlniri publice cu life coach-i care te inspiră sau urmăreşte să pleci într-un retreat de câteva zile cu un grup organizat. Astfel de activităţi te vor ajuta să-ţi găseşti echilibrul după o jumătate de an destul de stresantă şi aglomerată. În cazul în care obişnuieşti să pleci în pelerinaje la locuri sacre, acum este momentul unei excursii de genul.

Capricorn

Astăzi pare că apele care s-au învolburat peste săptămână ajung în sfârşit în matca lor. Probabil că ai avut parte de unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri sau poate a fost vorba de unele meciuri mai puţin amicale duse cu tine însuţi(ăţi). Oricare a fost situaţia, cert este că se ajunge la un deznodământ fericit. Simţi energia acestei zile ca fiind aceea a unui nou început timid pe plan personal şi relaţional. Concentrează-te pe setarea unor rezoluţii care să vizeze îmbunătăţirea modului în care te raportezi la propria persoană şi la cei din jur.

Vărsător

Este important să te încjonori astăzi de oameni cu care rezonezi puternic pe plan mental. Nu că ai avea nevoie să-ţi cânte cineva în strună, ci pentru că te ajută să-ţi pui ordine în minte şi să vezi ce anume îţi doreşti de la proiectele pe care intenţionezi să le pui în picioare sau care sunt acum în derulare. Întâlnirile cu prietenii şi persoana iubită pot constitui aşadar nu doar un prilej de relaxare şi bună dispoziţie după o săptămână plină, ci şi o oportunitate de a primi sfaturi utile despre cum anume ţi-ai putea pune în practică unele planuri.

Peşti

În cazul în care ai stat cam prost cu randamentul săptămâna aceasta, află că azi s-ar putea să finalizezi o serie de activităţi care ai fi crezut că rămân restante pe săptămâna viitoare. La acest nivel de productivitate crescut contribuie şi faptul că ai un tonus fizic şi mental bun, iar modul eficient în care comunici cu colegii de muncă îţi permite să nu pierzi vremea cu explicaţii, ci să-ţi vezi de treabă şi să-ţi duci sarcinile la bun sfârşit. Aşadar, se poate spune că intri cu dreptul în weekend şi cu conştiinţa împăcată că ţi-ai finalizat cu bine treburile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here