Și acum ,dorim să vă asigurăm de corectitudinea și imparțialitatea jurnaliștilor din redacția „Incisiv de Prahova ” față de toate instituțiile statului, iar acolo unde sunt sesizate nereguli vom informa  de îndată opinia publică! În acest articoll dorim să vă prezentăm un personaj cum rar cred că se întâmplă să mai vedem în zilele noastre, mai degrabă ne ducem gândul către vremurile de mult apuse” D’ale lu’  Caragiale……bree nenicule bree”…..

Așa cum puteți observa din imaginea alăturată, domnul în cauză se numește Coică  Marian și deține funcția publică de polițist local din cadrul Poliției Locale Brănești, județul Ilfov

Ceea ce ne-a atras atenția în mod deosebit la acest individ a fost faptul că, si-a folosit prerogativele funcției publice intr-o sesizare din cadrul CONSILIULUI NAȚIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII,  sesizare care a intrat în posesia noastră , pe care o prezentăm opiniei publice pentru formarea unor păreri, deoarece din punct de vedere gramatical exprimarea acestui polițist local lasă de dorit.

Ce concluzii se pot trage ? Pe lângă faptul că acest individ „a omorât” limba română , modul exprimării sale, practic AGRAMAT la propriu fără dar și poate…..acesta deține calitatea de funcționar public….. Cum a fost posibil recrutarea și angajarea lui în acest sistem? Ce părere aveți domnule Primar,  Cismaru Niculae deoarece îi sunteți șef, de acest mod de exprimare? Dar de faptul că s-a folosit de prerogativele funcției publice pe care, acesta o deține pe meleagurile Brăniștene?

Să trecem totuși peste acest aspect și să deslușim ceea ce individul în cauză sesizează……”intr-o seară  ” fără să indice data, ora, locul etc …că e ditamai polițistul bre, nici măcar atâta lucru să nu știe, ce conține o sesizare? Hai că suntem chiar pe vremea lui Caragiale …..căldură mare mon cher, ce să mai….. Faptul că a formulat această sesizare n-ar fi mare lucru, dreptul dumnealui, ce să mai zicem…..dar ce te faci breee că nu s-a prezentat la audiere/proces! Adică, dumnealui reclamă  și nu se prezintă, nu prezintă punct de vedere, intr-un cuvânt….a dat bir cu fugiții! Cum vine asta? Cine răspunde de derapajele acestui individ? (Cristina T.).

 

Articolul ” D’ale lu’ Caragiale……bree nenicule bree”…../ AGRAMAT la propriu fără dar și poate… apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here