O piedica in calea uitarii

In numerele trecute va dezvaluiam cum un “individ”, de joasa “speta”, a ajuns dintr-un secretar general al unui partid politic din Prahova (PMP Prahova) un functionar public la Politia Locala Ploiesti, printr-un concurs aranjat de actuala concubina, sefa pe la Oficiul Juridic, prietena intima a directorului suspendat al Politiei Locale Ploiesti (fiind sefa comisiei unde concubinul a dat examenul…misto’ sa “moara mama”, sa il parafrazam pe mentorul “Mocanitei”, procurorul Zdreanta).

Tot Incisiv de Prahova va dezvaluia cum acest individ ajuns politist local, cu ajutorul aceleasi concubine, intentiona si ulterior a ajuns la Serviciul de Interventie Rapida, asa-zisii mascati ai Politiei Locale Ploiesti si numai dezvaluirile noastre au stopat ca acesta sa ajunga chiar seful acestei structuri.

Individul de joasa speta de la “mascatii” Politiei Locale Ploiesti este mason!

Fals si uz de fals in declaratia de avere si interese a masonului de la mascati

Nedeclararea calităţii de membru într-o astfel de Asociaţie – M.L.I.U.R., denotă o intenţia de disimulare a acestei calităţi (mason), intenţie a cărui motivaţie, scop, din punct de vedere penal interesează, prezenţa acestei intenţii conduce fără echivoc la realizarea conţinutului constitutiv al infracţiunii de fals în declaraţii.

Infracţiunea de fals în declaraţii este o infracţiune care se comite doar cu intenţie directă şi constă în declararea necorespunzătoare a adevărului.

“Mocanita” sa aflata in postnatal ce parere “juridica” are de acest fals si uz de fals facut de concubinul sau care NU a declarat aceasta apartenenta conform prevederilor legale?

Am precizat ca vom reveni cu dezvaluiri senzationale atat despre masonul de la “mascatii” Politiei Locale Ploiesti, cat si despre “tepele” date de “fratii” si prietenii sai oamenilor de afaceri din Prahova, aspecte cu care am revenit si vom mai reveni.

Totodata am mentionat ca vom analiza impreuna cu Departamentul Juridic si cu cabinetul de avocatura oportunitatea sesizarii organelor de cercetare penala, sens in care aducem la cunostinta ca am sesizat organele de cercetare penala competente.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/22/fals-si-uz-de-fals-la-politia-locala-ploiestimason-serviciul-de-interventie-rapida-mascatii-institutiei/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/03/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-l-b-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/06/mascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan-ii/

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/06/11/promomascati-si-masonii-tepari-din-prahovavenerabilul-mason-grad-33-liviu-bigan-si-masonul-mascat-macho-de-la-politia-locala-ploiesti-petrescu-bogdan/

Dar, ca sa realizati mafia in toata splendoarea ei va reamintim ca, “Mocanita”- sefa Oficiul Juridic din Politia Locala Ploiesti a fost utilizata de procurorul ‘Negulescu Mircea pe post de denuntator, martor si in interceptari ilegale in dosarele sale “vaste” de praduiala. Poate de aceea acesti membrii ai crimei organizate se considera inca deasupra legii…E opinia lor…

In articolul  “Nu ne ajungea SRI-ul! /Am mai descoperit o „experta” in interceptari!/Sef de Politie Locala utilizat de procurorul Negulescu Mircea in inregistrari audio ilegale in schimbul protectiei in anumite cauze penale”, am dezvaluit adevaratul motiv pentru care GHEORGHE CARMEN DANIELA, director general al Politiei Locale Ploiesti a fost protejata de procurorul „ZDREANTA” si, ulterior, utilizata de acesta in inregistrari ilegale si fabricarea de probe impotriva “fetisului” procurorului paraditor, respectiv impotriva lui Toader Cristinel, fost sef al Politiei Locale Ploiesti.

Am precizat faptul ca, pe cale de exceptie de la regula (care cere obtinerea mandatului de la judecatorul de drepturi si libertati), „periculosul” NEGULESCU isi da singur, „sa moara mama”, autorizatie pentru ICA pe 48 de ore, invocand art. 141 NCPP si o “inarmeaza” pe directoarea generala a Politiei Locale Ploiesti, Carmen Ghoerghe, cu echipamentul tehnic de interceptare.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/04/01/nu-ne-ajungea-sri-ul-mai-descoperit-o-experta-interceptarisef-de-politie-locala-utilizat-de-procurorul-negulescu-mircea-inregistrari-audio-ilegale-schimbul-protectiei-anumite-cauz/

Alte aspecte in afara celor sus mentionate sunt cercetate in prezent la nivelul Sectiei speciale de investigare a magistratilor, in dosarul nr 21/P/2019, respectiv inregistrarile si declaratiile contradictorii efectuate si intocmite de un alt sef din Politia Locala Ploiesti.

Astfel, domnisoara MOCANU GABRIELA ISABELA, sefa Serviciului Juridic din cadrul Politiei Locale Ploiesti, isi descoperise in vara anului 2015 veleitati de Mata Hari. In loc sa se ocupe de problematica juridica din cadrul institutiei, care zace nerezolvata de cand a fost angajata pe acolo (fraudulos zice ea intr-o declaratie sub prestare de juramant si intr-un autodenunt dat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti), s-a gandit cu capul ca-i poate fi utila procurorului „ZDREANTA” intr-o panaramă de dosar in care acesta il ancheta („ca asa voia muschii lui”), pe fostul sau sef ierarhic, directorul general TOADER CRISTINEL.

Predecesoare – in munca de culegere in secret de date si informatii „care intereseaza solutionarea dosarului” – a „sculei multifunctionale”, GHEORGHE CARMEN DANIELA (despre care v-am povestit in articolul anterior), domnisoara MOCANU s-a pus la dispozitia organului, mai ales dupa ce aflase, probabil, ce viril si periculos e „PORTOCALA”.

N-am inteles, nici dupa ce am citit de trei ori transcriptul convorbirii, de ce si-a ales-o ca tinta pe doamna CORNELIA TERECOASA, functionar public la Prefectura Prahova. Dupa toate datele noastre de cunoastere, doamna era cel mai putin indicata, dar fie „ZDREANTA” era dus cu biscuitii, ca de obicei, fie domnisoara MOCANU avea, ea, din „surse proprii”, niste semnale cum ca doamna TERECOASA ar fi depozitara unor informatii zdrobitoare pentru probarea vinovatiei lui TOADER.

Pentru vizualizarea intregului material apasati pe sageata:

Terecoasa

Cert este ca, neavand de facut mare lucru nici la serviciu, nici pe acasa, aceasta Mata Hari de Dâmbu, obisnuita cu atmosfera de mahala de la Politia Locala Ploiesti si rodata in bârfeşmenuri şi şuşanele, se prezinta la intalnirea “la un ceai”, de 11:30, cu doamna TERECOASA, de la care spera sa se intoarca la Negulescu “bogata” in informatii de interes major pentru bunul mers al anchetei.

Asa cum va puteti da seama si dv. citind redarea la dialog facuta de ofiterul de politie judiciara, precum si pe cele punctate de noi mai jos, in articol, madame MOCANU a gasit o mărgică si s-a dus, precum gaina babei, cotcodacind, la „ucigasul de destine”, caruia i-a pus triumfatoare in fata inregistrarea facuta in secret, in mediu ambiental (bă, ne-am dat dreacu cu totii!) a discutiei cu doamna TERECOASA.

Din Procesul verbal intocmit la data de 02 iunie 2015, comisarul de politie Georgescu Leonard, ofiter de politie judiciara din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, in care se consemneaza dialogul dintre MOCANU GABRIELA ISABELA si TERECOASA CORNELIA din cadrul Prefecturii Judetului Prahova, convorbire inregistrata de MOCANU pe data de 28.05.2015, reies foarte multe aspecte ce intereseaza ancheta penala (sanchi!) desfasurata in ds. nr.  636/P/2014 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, cauza instrumentata de procurorul Negulescu Mircea, in care erau cercetati TOADER CRISTINEL s.a. pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu.

Enumeram exemplificativ, si nu limitativ, pe urmatoarele:

  • Interlocutoarea lui MOCANU nu mai fumeaza asa mult pentru ca „a fost cu mana fisurata”;
  • Mocanu trebuie sa se duca la o inmormantare, prilej cu care trebuie sa cumpere niste flori, context in care recunoaste ca nu a mai fost pe la mormant „de atata vreme”;
  • Ambele femei s-au intalnit pe strada, in aceeasi zi, la ore diferite, cu TOADER CRISTINEL, din dialogul lor cu acesta rezultand aspecte fulminante: „Da, da” ; „…si o cerere” ; „… dar iti dai seama. Na!” ; „Mda !” ; „Hm !” ; „Ă !” ;
  • Doamna TERECOASA vrea sa iasa mai repede la pensie si isi strange adeverintele care atesta vechimea in munca; la momentul vorbirii era, insa, preocupata de un parastas si de Mosii de vara (Sambata mortilor) ; domnisoara MOCANU, insa, nu face parastas mare, ci doar oale de lut cu orez cu lapte (iami, iami !) ; amandoua cad de acord ca e bine sa pui si niste sarmale in foi de vita;
  • A nascut Iuliana (baiat) si a venit mama ei la ea; MOCANU s-a intalnit cu dansa, atentie!, printre blocuri! Culegea frunze de tei. Nasol! ;
  • Pe domnisoara MOCANU o doare piciorul, si de aceea nu vorbeste cu nimeni, nu se uita in presa, are programul ei, ajunge acasa, se spala si sta in pat;
  • Domnisoara MOCANU bea numai ceaiuri din plante, avand in curte menta, salvie, galbenele iar de pe dealuri aduna sunatoare si coada soricelului.

Bine, va iertam, nu mai continuam, desi, pana la sfarsit, dialogul este cel tipic intre doua cucoane care mai schimba si ele, complet aleatoriu, cum le trazneste prin cap, pe moment, cate o parere, o idee, o barfa sau un sfat.

Totusi, de ce v-am deranjat cu acest articol ?? Va explicam imediat, pentru ca acum vine partea cea mai interesanta (dintr-un punct de vedere) si aiuritoare (din perspectiva afirmatiilor oscilante si brusc schimbatoare ale juristei MOCANU).

CUM ISI DA MOCANU CU STANGUL IN DREPTUL SI TOT EA CERE PENALTY

In denuntul din data de 27.05.2015 formulat in dosarul nr. 636/P/2014 in fata procurorului Negulescu Mircea de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti precum si, similar, in declaratia de martor tot din 27.05.2015, MOCANU GABRIELA  ISABELA a declarat sub prestare de juramant si a semnat ca, in esenta, mai multe concursuri profesionale organizate si desfasurate pentru ocuparea unor posturi / functii, publice sau contractuale, la Politia Locala Ploiesti au fost fraudate la cererea directorului general din acea perioada, TOADER CRISTINEL.

Mai mult, de noaptea mintii, individa se autodenunta si declara ca si ea ocupa ilegal functia de sef serviciu pentru ca l-a mituit pe TOADER cu … 1000 euro, „din care si el, la randul sau, trebuia sa-i imparta cu membrii comisiei de examinare”.

A doua zi, pe 28.05.2015, daca va puteti inchipui ca exista un asemenea caracter uman, in discutia pe care singura si-o inregistreaza cu doamna CORNELIA TERECOASA, MOCANU GABRIELA  ISABELA SPUNE CU SUBIECT SI PREDICAT CA EXAMENELE / CONCURSURILE AU FOST IN REGULA SI CA „A LUAT CINE A PARTICIPAT SI A INVATAT” !!

Dv. mai intelegeti ceva?! Noi, nu!

Sunt cateva variante de raspuns:

  • Domnisoara sef serviciu este amnezica si ii recomandam sa-si administreze un complex de minerale, vitamine si suplimente,
  • Domnisoara MOCANU are un IQ submediocru si o compatimim, dar nu intelegem ce cauta in acea functie publica de raspundere,
  • Functionarul public MOCANU are, probabil, o tulburare bipolara cu episoade mixte, si atunci situatia este si mai grava.

Adica, stimati cititori, mai pe romaneste: un om normal in ratiune, nu poate ca astazi sa sustina una si, maine, in aceeasi problema, sa sustina fix contrariul! Vom reveni. (Cerasela N.).

a

b

c

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here