Duoul electro-trance britanic Underworld şi grupul hip-hop american De La Soul se alătură unor artişti precum Liam Gallagher şi Kaiser Chiefs la prima ediţie a Fall in Love Festival, care va avea loc între 31 august şi 1 septembrie, la Palatul Mogoşoaia, potrivit organizatorilor.


Imaginea articolului Grupurile Underworld şi De La Soul, la prima ediţie Fall in Love Festival de la Mogoşoaia

Grupurile Underworld şi De La Soul, la prima ediţie Fall in Love Festival de la Mogoşoaia

De asemenea, la festival au fost invitate trupele româneşti Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov şi Otherside. Anterior, organizatorii au anunţat că vor concerta la Festivalul Fall in Love Liam Gallagher, Disclosure DJ, Kaiser Chiefs, Kovacs, Şuie Paparude, The Mono Jacks, Jurjak şi Firma.

Duoul Underworld revine în România la zece ani de la primul ei concert aici şi este cunoscută mai ales datorită pieselor incluse pe coloana sonoră a filmului „Trainspotting”. Considerat pionier în zona muzicii electronice şi unul dintre grupurile cele mai influente de pe acest segment muzical din ultimii 20 de ani, Underworld a lansat, pe lângă albume, coloane sonoră pentru filme devenite clasice. Pentru prestaţia de directori muzicali ai ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, cei doi membri Underworld au primit premiul pentru inovaţie la nivel de sunet din partea cunoscutei publicaţii Q Magazine.

Lansarea trioului De La Soul în 1987, în New York, avea să marcheze scena de hip-hop americană, pe care grupul nu a încetat să o modeleze timp de peste 20 de ani, prin îmbinarea surprinzătoare de ritmuri şi influenţe şi prin versurile pline de mesaje sociale, menite să stârnească dezbateri. În 2006, grupul a primit un Grammy pentru colaborarea avută cu Gorillaz pentru single-ul „Feel Good Inc.”, apărut pe albumul „Demon Days”. Membrii De La Soul sunt recunoscuţi pentru contribuţia la dezvoltarea subgenurilor jazz rap şi alternative hip hop. Iar, compoziţiile lansate de acest trio pe piaţă le-au adus respectul comunităţilor muzicale, fie ele de hip-hop, jazz, funk ori soul şi au încurajat apariţia unor noi grupuri de rap alternative, care au continuat să inoveze.

Abonamentele pentru acces general la Fall in Love Festival 2019 au fost puse în vânzare la preţul de 179 de lei + taxe, pe www.bilete.ro şi în reţeaua naţională Bilete.ro.

Concertele şi activităţile alternative din cele două zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România – Palatul Mogoşoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de Bucureşti, într-un parc secular aflat pe malul stâng al râului Colentina, domeniul a rămas martor la poveştile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie, potrivit organizatorilor, ALive.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here