Depozit-paleti.ro ofera o gama completa de servicii pentru pastrarea in siguranta a marfurilor. Intr-un depozit marfa Bucuresti, poti depozita orice tip de marfa si poti scapa de problemele stresante, dedicandu-ti timp pentru a rezolva alte probleme presante. Pentru a inchiria un depozit marfa Bucuresti cu preluare, paletizare, depozitare si transfer al marfurilor de la si catre client, poti accesa site-ul depozit-paleti.ro sau poti suna la numerele de contact oferite.

Servicii de siguranta in Bucuresti

Depozitarea responsabila reduce semnificativ costurile clientilor. Compania, in cadrul serviciilor din acest domeniu ofera: transbordarea in transportul rutier, incarcarea si descarcarea, sortarea si paletizarea comenzilor, servicii de parcare pazita si rapoarte privind circulatia marfurilor in zona depozitului, acceptarea si expedierea incarcaturii de la si catre client.

Incarcarea si descarcarea mecanizata

Incarcarea mecanizata cuprinde ambalare si paletizarea finita, incarcarea si descarcarea  marfurilor cu orice greutate. Serviciile complexe de expediere a transporturilor, includ consolidarea incarcaturii, comanda unei masini, incarcarea si descarcarea in si din masini, sortarea si paletizarea marfurilor la comanda, asigurarea usii vehiculului (inclusiv a materialelor), inregistrarea suplimentara, documentele pentru primirea /expedierea marfurilor, etansarea compartimentului de marfa a masinii.

Stocarea responsabila si spatiul de stocare

Atunci cand se comanda inchirierea unui depozit marfa Bucuresti, proprietarul incarcaturii transfera grija si protectia totala, firmei prestatoare de servicii, care este obligata sa furnizeze spatiu pentru cazare, dotat cu echipament modern si sisteme de control. Principala diferenta fata de alte tipuri de inchiriere a depozitelor este responsabilitatea deplina a companiei pentru siguranta bunurilor.

Care sunt beneficiile serviciului?

Proprietarul depozitului este pe deplin raspunzator pentru siguranta bunurilor. Proprietarul marfii plateste numai pentru zona rezervata in depozit. Toate echipamentele necesare pentru paletizare, incarcare si descarcare sunt deja in custodia firmei, nefiind nevoie sa se piarda timpul cu inchirierea altor dispozitive de la alte firme. Plata facturilor de utilitati si a personalului nu este necesara, toate aceste costuri fiind deja incluse in costul serviciului de custodie.

Achizitionarea de consumabile si repararea camioanelor se efectueaza de catre angajatii depozitului responsabil de depozitare. Depozit marfa Bucuresti este un serviciu de depozitare responsabil si include servicii suplimentare: transport, manipularea complexa a incarcaturilor in containere, etichetarea, comanda, ambalarea, paletizarea si multe altele. Responsabilul depozitului va pregati si va furniza in mod independent clientului un pachet complet de bunuri si documente de insotire a marfii si care sunt necesare pentru transport.

Avantajele inchirierii unui depozit marfa Bucuresti

Depozitul de marfa Bucuresti este echipat cu vehicule de marfa si rampe. Depozitul responsabil include o lista de servicii logistice si de depozitare. Acestea includ lucrul la primirea si plasarea produselor, trimiterea si urmarirea marfurilor in toate etapele transportului. Daca vrei sa te asiguri de siguranta completa a bunurilor, apeleaza la firma de inchirieri spatii depozitare paleti si euro-paleti din Bucuresti. O astfel de solutie iti va permite sa reduci costurile logistice. Pentru supravegherea video, exista un canal dedicat comunicarii cu biroul central.  Pentru a comanda inchirierea unui depozit marfa Bucuresti, contacteaza personalul firmei de inchirieri si servicii de depozitare. Datorita experientei considerabile, a echipamentelor moderne si respectarii cu strictete a legii, se garanteaza servicii de inalta clasa si eficienta.

 

 

Articolul Depozit marfa Bucuresti si servicii responsabile apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here