Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, că persoana care se va poziţiona bine în sondajele de opinie, dar va avea şi susţinerea partidului, va candida la alegerile prezidenţiale. 

„Candidatul care se va poziÅ£iona bine în sondaje, dar care va avea şi susÅ£inerea partidului, va fi cel care va merge în cursa pentru prezidenÅ£iale. Într-un partid nu faci întotdeauna ceea ce îşi doreşti şi dacă într-adevăr Å£ii la acel partid şi este important rezultatul, faci ceea ce îşi cere partidul la un moment dat. După cum ştiÅ£i, nu mi-am dorit foarte mult nici să fiu premierul României, dar atunci când partidul a spus că este nevoie să merg pe acest drum, am mers pe acest drum. A fost pentru mine o oportunitate şi o încredere acordată de colegi, de preşedintele partidului, de toÅ£i ceilalÅ£i, a reprezentat şi o mare responsabilitate”, a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă susÅ£inută la Călăraşi, conform agerpres.ro. 

Ea a reafirmat că va candida dacă partidul îi va cere acest lucru. 

„Din punctul meu de vedere, aşa cum am spus şi prima dată, mi-ar place să merg cu un candidat şi să fiu ca preşedinte al partidului, ca prim ministru, în spatele acelui candidat, dar dacă soluÅ£ia va fi să merg la alegerile prezidenÅ£iale, dacă colegii vor vrea acest lucru din anumite considerente, nu vreau să dau dovadă de laşitate şi să spun că nu intru într-o cursă pentru că nu am puterea sau nu am determinarea de a câştiga în această cursă. Reprezint Partidul Social Democrat, sunt preşedintele partidului, deci pentru mine este foarte important ca să obÅ£inem un scor bun la aceste alegeri”, a mai spus Dăncilă.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here