Un tribunal spaniol a decis săptămâna trecută că celebrul cântăreț este tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Judecătorul José Miguel Bort Ruiz a subliniat o „foarte evidentă asemănare fizică” între artist și Javier Sanchez-Santos, care a vorbit public despre lupta sa pentru a fi recunoscut ca fiu biologic al lui Iglesias.

Judecătorul din Valencia a spus că sunt suficiente indicii pentru a determina paternitatea și a citat refuzul lui Iglesias de „a permite colectarea de dovezi biologice” drept unul dintre acestea. Avocatul lui Julio Iglesias, Fernando Falomir, a spus pentru CNN că artistul va ataca sentința și că nu va refuza să se supună unui test ADN în anumite condiții în timpul procesului de apel.

Judecătorul a spus că au existat „dovezi în proceduri că, în perioada aproximativă a conceperii petentului, au fost anumite contacte și relații între mama acestuia și pârât”. Aceste contacte au avut loc în iulie 1975 în orașul spaniol Sant Feliu de Guixols și „nu fac improbabilă sau nerezonabilă posibilitatea să fi existat între ei relații sexuale”, s-a consemnat în sentință.

Judecătorul a mai spus că un factor al deciziei sale a fost mărturia mamei lui Sanchez-Santos, Maria Edite Santos, o fostă dansatoare portugheză care a vorbit public despre lupta sa pentru recunoașterea paternității fiului. Ea a furnizat „date foarte specifice despre proprietatea, amplasamentul și aspectul interior al vilei” în care a locuit Julio Iglesias la vremea aceea.

Santos și fiul ei au purtat o bătălie de trei decenii cu Julio Iglesias. În 1992, un judecător spaniol a decis că solistul este într-adevăr tatăl lui Sanchez-Santos, dar sentința a fost respinsă în apel în 1994, conform ziarului El Pais. (CNN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here