Un bărbat din Nigeria a fost filmat căţărându-se pe aripa unui avion în timpul procedurii de decolare. Poliţia a intervenit imediat, iar omul cu poftă de aventură a fost arestat.


Imaginea articolului Momentul în care un bărbat se căţără pe aripa unui avion în timpul decolării. Cum au reacţionat pasagerii | VIDEO

Momentul în care un bărbat se căţără pe aripa unui avion, în timpul decolării. Cum au reacţionat pasagerii | VIDEO

Bărbatul s-a căţărat pe aripa avionului cu doar câteva secunde înainte ca acesta să-şi ia zborul, în timp ce se afla pe pistă. Din fericire a fost văzut la timp de pilot, care a oprit motoarele. Chiar dacă nu se vede în filmare, martorii au spus presei locale că omul a sărit pe aripa aparatului de zbor, arată CNN. În acelaşi timp, în cabină, pasagerii s-au panicat şi au început să ţipe.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţa. Potrivit autorităţilor nigeriene, bărbatul s-a dat jos de pe aripă şi a fost prins de poliţie, care l-a arestat.

Momentul poate fi văzut mai jos.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here