Înţeleg că după 7 ore, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a reacţionat, “respinge ferm” informaţiile apărute cum că doi (2) ofiţeri au fost audiaţi de procurori, ca urmare a unor “presupuse presiuni şi intervenţii la Serviciul Paşapoarte Dolj” şi spune că “niciun angajat al STS “nu a avut şi nu are vreo implicare şi eliberarea şi ridicarea unor documente pentru” micuţa Sorina. Mai spun domnii de la STS că, până la această oră, “instituţia nu a fost sesizată oficial cu privire la eventuale suspiciuni de încălcare a legii de către angajaţii săi” şi arată că indicativul din documentare nu e de la STS. Domnule director STS, puteţi vedea că uneori nici toate ghilimelele şi semnele de punctuaţie nu au rămas chiar toate la locul lor.

Ca atare, să revenim la esenţă. La castravete. Mai scriu încă o dată ce am scris în urmă cu 7 ore: 2 (doi/two/due) ofiţeri activi ai STS, militari, operativi, s-au prezentat pe rând la Serviciul Paşapoarte Dolj şi au făcut PRESIUNI şi INTERVENŢII pe lângă funcţionari publici pentru eliberarea şi ridicarea paşaportului micuţei Sorina. Ofiţerii riscă să răspundă legal în faţa parchetului militar fiind ofiţeri, pentru că tot ceea ce au făcut nu are nicio legătură cu nicio lege din România. Informaţiile sunt deja confirmate, tot Serviciul Paşapoarte Dolj ştie ce s-a întâmplat acolo şi uneori pe cine au însoţit cei doi, situaţiile se cunosc exact, funcţionarii din Serviciul Paşapoarte Dolj au fost intimidaţi şi presaţi, faptul că STS este foarte, foarte sigur că “niciun angajat al STS NU A AVUT şi NU ARE vreo implicare” arată pentru a nu ştiu câta oară, din punctul meu de vedere, că în România se poate minţi fără limite şi se poate sfida opinia publică şi adevărul cu stropi.

Aşadar, o luăm de la capăt: domnule director în exerciţiu al STS, general locotenent inginer Ionel Sorinel Vasilică, dacă cei doi ofiţeri ai dvs, de la STS, “NU AU AVUT şi NU AU vreo implicare” (dvs băgaţi în mod extrem de curios mâna în foc), ce au căutat totuşi cei doi ofiţeri STS în Serviciul Paşapoarte Dolj să facă presiuni pentru eliberarea paşaportului micuţei şi care este baza legală pentru care au făcut ceea ce se cunoaşte că au făcut şi a văzut toată lumea că au făcut? Sau dacă sunt militari şi sunt chiar de la STS, adică de la dvs din ogradă, (puneţi dvs aici indicativul unităţii celor doi) pur şi simplu nu se pune? V-aş ruga să menţionaţi în care articol din Constituţie, din cele 8 legi, 4 ordonanţe, 5 hotărâri de guvern şi mai multe regulamente, inclusiv militare şi interne, clasificate sau nu ( pe acestea chiar le-am numărat exact)- în cazul STS- se menţionează cuvintele cheie: “Săcărin”, “paşaport”, micuţa “Sorina”, precizeaza din nou Sorina Ruxandra Matei fata de negarea “negarii” realizata de directorul STS.  (Paul D.).

As I thought, you can’t handle the truth.
#STSRespingeFermAdevărul?

PS.(UM 0279 Drobeta Turnu Severin/UM 0569 Craiova)

Link Craiova https://www.topfirme.com/…/serviciul-de-telecom…/3dht031fh4/
Link Drobeta Turnu Severin
https://www.topfirme.com/…/serviciul-de-telecom…/180d2lj24j/

 

Articolul Negarea “negarii” realizata de directorul STS apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here