Daca vrei ca umezeala sa nu patrunda in pardoseli, murdaria sa nu se acumuleze, iar riscul de alunecare sa dispara complet, atunci cea mai buna varianta pe care o poti avea este curatul. Sistemele de pardoseala cu cuart sunt folosite frecvent tocmai din aceste motive, dar si pentru ca sunt foarte durabile.

Poti opta pentru pardoseli cu cuart pentru numeroase spatii cu activitati distincte, cum ar fi: cele de recreere, bucatarii sau dusuri s.a. .Au un design atractiv, ceea ce este un plus, si iti vor aduce beneficii pe mai multe planuri. Cel mai utilizat sistem de pardoseli de acest tip este MasterTop 1221*, unul ce asigura aderenta.

In bucatarii sau vestiare, de ce sa optezi pentru pardoseala cu cuart?

In bucatariile industriale, conditiile sunt „exceptionale” pentru pardoseli. Pe langa umiditatea cauzata de aburi si variatiile de temperatura, apar grasimile, alimentele uleioase care pot intra in contact cu suprafata pardoselii. De aceea, este de datoria celor ce gestioneaza spatiul sa se asigure ca pardoseaua este foarte usor de curatat, dar si ca nu exista riscuri de accidentare prin alunecare pentru angajati.

Cu alte cuvinte, igiena si siguranta sunt doua motive principale ca sa optezi pentru acest tip de pardoseala in bucatarii. Motivele sunt valabile si in cazul dusurilor sau a vestiarelor, unde conditiile de umiditate sunt tipice.

 

Concret, ce alte beneficii iti vor aduce pardoselile cu cuart?

Daca lucrarile de executie sunt aplicate in mod corespunzator, vei vedea ca pardoselile cu cuart iti pot oferi multe avantaje, atat de ordin functional, cat si stilistic. Pentru spatii industriale si comerciale, sunt o solutie sigura, care asigura conditii optime pentru respectarea normelor de igiena. Rezista si in cele mai solicitante conditii specifice spatiilor industriale si nu permite altor tipuri de agenti sa contamineze suprafata.

Faptul ca asigura protectie impotriva mizeriei si este usor de curatat este un mare avantaj. Alte beneficii sunt: design-ul atractiv (de diferite culori), costurile avantajoase, posibilitatea de a se personaliza.

 

Costuri avantajoase la pardoseli cu cuart gasesti la Pardoseliindustriale.ro

Este valabil in cazul tuturor tipurilor de pardoseli: pentru a avea beneficiile asteptate, trebuie ca lucrarile de executie sa respecte cele mai inalte standarde. Din acest motiv, procesul de selectie a companiei care te va ajuta cu acest gen de servicii trebuie sa fie unul bine facut. Recomandarile altor clienti ai companiilor sunt poate cel mai bun criteriu prin care poti lua o decizie sigura. Tocmai pe baza acestui criteriu, ti-i recomandam si noi mai departe pe cei de la Pardoseliindustriale.ro, cu o experienta de peste un deceniu.

In materie de pardoseli cu cuart sau orice alt tip de pardoseala, acesti specialisti impun standarde extrem de ridicate. Profesionalismul si expertiza echipelor de lucru sunt apreciate de clienti, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Poti consulta portofoliul de servicii al celor de la Pardoseliindustriale.ro si vei vedea preturi avantajoase, dar si calitate fara compromis. Folosesc cele mai moderne metode de implementare, tin pasul cu evolutia materialelor si a pietei si ofera deschiderea si transparenta de care oricine are nevoie.

Vrei sa dai startul proiectelor tale de constructii? Nu mai amana momentul, pentru ca poti avea de partea ta un aliat de incredere, ce iti va oferi tot suportul pentru a avea cele mai rezistente si durabile pardoseli. Mai mult, nu uita ca totul se poate personaliza exact dupa specificul si nevoile spatiului.

 

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul Umezeala constanta? Alege pardoseli cu cuart si descopera beneficiile! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here