Orice proprietar al unui autovehicul trebuie să se gândească la protejarea acestuia împotriva vremii variabile, a ploii, prafului, murdăriei, excrementelor de păsări, rășinii copacilor, a razelor ultraviolete, înghețului și a zăpezii. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei huse auto care să fie făcută dintr-un material special, impermeabil la apă, din mai multe straturi, care să protejeze mașina împotriva factorilor externi. Husa trebuie să fie ușor de pliat și de depozitat într-o geantă cu închidere adecvată.

Husa auto, un accesoriu util

Prelatele pentru autoturisme trebuie să fie din materiale durabile și rezistente la radiațiile ultraviolete, să permită aerului să circule în spațiul dintre ele și caroserie și să faciliteze umezelii să se evapore, să se usuce imediat. De asemenea, prelatele au rolul de a proteja autoturismul de zgârieturile cauzate de diferiți factori sau de animale, de păsări sau pisici.

Vă sugerăm să vedeți gama de produse de pe BestAutoVest.ro, care cuprinde huse auto, prelate auto, huse cutie portbagaj, huse parbriz împotriva înghețului, prelate rulote, prelate scutere, prelate motociclete, prelate ATV și Quad. Acestea se selectează în funcție de dimensiunile autovehiculului, astfel încât să se potrivească perfect.

Husele auto vor proteja mașina împotriva prafului, razelor solare și ultraviolete, excrementelor de păsări, degradării elementelor cromate, zgârieturilor, ploii și zăpezii. Sunt realizate din materiale impermeabile, materiale cu textură poroasă cu un grad ridicat de impermeabilitate.

Fiecare model de husă poate fi montat rapid și destul de ușor, de către o singură persoană. Prin elementele de fixare, un șnur adecvat, husa se poate prinde pe toată lungimea marginii inferioare a mașinii. Poate fi curățată foarte ușor și se poate depozita în portbagaj, se pliază și ocupă destul de puțin loc.

Prelate pentru scutere și motociclete

Dacă vrei ca motocicleta sau scuterul tău să fie protejat împotriva factorilor externi și din păcate nu ai un garaj, poți achiziționa o prelată specială pentru un astfel de autovehicul. Aceasta ar fi o idee bună pentru că prelata va asigura o protecție foarte bună împotriva prafului, ploii sau a radiațiilor solare excesive mai ales în sezonul cald.

Alegeți o prelată de calitate, precum sunt cele fabricate în Polonia de Kegel, care să oferă cea mai eficientă protecție motocicletei și care să aibă caracteristici de durabilitate bune în timp, astfel o veți putea folosi mai mulți ani. Pentru motociclete mai mari sunt prelate speciale, care sunt adecvate acesteia. Desigur se poate opta și pentru alegerea unei prelate care este de calitate și care poate fi adaptata acestei situații, astfel ea se va putea potrivi cu autovehiculul respectiv.

Sunt și prelate pentru ATV-uri, pentru biciclete, care protejează împotriva ploii și zăpezii. Dacă lăsați ATV-ul mult timp afară este bine să aveți o husă specială pentru acoperirea acestuia. Merită să vă protejați autovehiculul când condițiile atmosferice sunt nefavorabile.

Cum vă protejați rulota în fiecare an, după perioada de vacanță?

Când sezonul de vacanță se apropie de sfârșit merită să vă protejați rulota cu o husă impermeabilă, rezistentă, durabilă, împotriva frunzelor, prafului, vântului și a ploii. Întotdeauna aceasta este o soluție optimă atunci când nu aveți posibilitatea de a vă adăposti rulota într-un spațiu închis, tip garaj. Nu lăsați rulota parcată sub cerul liber pentru că în timp caroseria ei s-ar putea deteriora din cauza condițiilor atmosferice nefavorabile.

Husa pentru rulotă trebuie să fie realizată dintr-un material bun calitativ, impermeabil și respirabil. Cu ajutorul ei poți proteja autovehiculul la exterior de factorii externi, împotriva vremii schimbătoare. Husa ar trebui să fie rezistentă și să limiteze pătrunderea prafului în interior.

Astfel de accesorii sunt utile chiar și pentru cei care au locuri de parcare în zone rezidențiale, unde condiții sunt mai bune. Husele auto reprezintă o investiție bună pentru că ele păstrează caroseria mașinii în stare bună, o protejează de ploaie, îngheț, vânt și praf. Ele se aleg în funcție de dimensiunile mașinilor, trebuie să se potrivească cu aceste autovehicule pe care vor fi utilizate.

Cei care dispun de un garaj pot folosi de asemenea o husă auto pentru protejarea autovehiculului de praf, dar care să fie mai simplă, mai ușoară și la un preț mai convenabil comparativ cu o husă care are caracteristici speciale.

Articolul Husa auto îți protejează perfect mașina, rulota sau motocicleta împotriva vremii schimbătoare apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here