Premiile Emmy vor decerna în continuare 27 de categorii în transmisiunea tv în direct, din cele 120 de premii acordate pentru televiziune, în ciuda discuţiilor care arătau că sunt reţinute pentru varianta televizată a spectacolului prea multe distincţii, arată Variety.


Imaginea articolului Premiile Emmy vor include 27 de categorii în transmisiunea TV din cele peste 120 de premii acordate

Premiile Emmy vor include 27 de categorii în transmisiunea tv din cele peste 120 de premii acordate

Cele 27 de categorii sunt considerate cel mai mare număr de distincţii transmis într-o emisiune TV importantă. Patru reţele de televiziune au negociat în 2018 pentru a continua să transmită ceremonia solicitând un număr mai mic de premii asupra cărora să se concentreze spectacolul principal.

Ceremoniile dedicate decernării premiilor pentru arte creative în televiziune au loc în 2019 pe 14 şi 15 septembrie, urmând ca o variantă prescurtată a celor două ceremonii (care adună aproape 100 de categorii) să fie transmisă la televiziune pe 21 septembrie. Pe 22 septembrie este programată şi decernarea în direct a celei de-a 71-a ediţii Premiilor Emmy Primetime de la Microsoft Theater din Los Angeles.

Organizatorii au hotărât să nu scadă numărul de distincţii care vor fi acordate în direct, mizând şi pe faptul că ediţia 2019 a ceremoniei nu va avea un prezentator, arată Variety.

Premiile dedicate artelor creative în prima zi, cea de sâmbătă, includ distincţii pentru reality show, emisiuni de varietăţi, documentare, programe de animaţie, coreografie pentru emisiuni de varietăţi şi programe interactive. Duminică, a doua serie de distincţii include premii pentru producţii scurte, dramă şi seriale de comedie, imagine şi vedete invitate în comedii şi drame.

Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Emmy, transmisă în direct duminică, 22 septembrie, va prezenta distincţii pentru comedie, dramă, serii limitate, film de televiziune, talk-show şi emisiuni umoristice ca şi trofeele pentru interpretare, regie şi scenariu de la fiecare dintre aceste categorii.

Decernate în premieră în 1949, distincţiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de „premiile Emmy”, până la apariţia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul „primetime” a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee.

Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii – CBS, ABC, NBC şi FOX.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here