Ultimele trei premiere cinematografice din luna iulie aduc în faţa spectatorilor din România trei producţii de genuri foarte diferite: una este film de groază, alta e o dramă care înduioşează şi a treia e o comedie despre dans la vârsta a treia.


Imaginea articolului Premierele cinematografice ale ultimului weekend din luna iulie sperie, seduc şi provoacă râsul | VIDEO

Premierele cinematografice ale ultimului weekend din iulie sperie, seduc şi provoacă râsul

”Crawl/ Ape ucigaşe” este premiera horror a săptămânii pentru cinematografele româneşti. O înotătoare de performanţă încearcă să îşi salveze tatăl. Un uragan mătură oraşul natal al tinerei iar străzile sunt inundate. Dar forţa apei dezlănţuite nu este singura problemă. Oraşul fiind invadat de aligatori.

”Lazzaro felice/ Lazzaro cel fericit” este o dramă seducătoare regizată de Alice Rohrwacher. Pe o plantaţie de tutun pierdută în zona rurală a Italiei trăiesc oameni de toate vârstele complet izolaţi de restul lumii. Ei află doar că sunt mereu datori marchizei Alfonsina de Luna. Dar povestea nu rămâne în peisajul sălbatic ci se va petrece şi la marginea oraşului, unde personajele ajung în mod neaşteptat. Cine nu îşi dă seama că neorealismul italian include şi momente de magie şi miraculos, poate să îşi corecteze percepţia cu povestea lui Lazaro cel bun.

Râsul e treaba poveştii din ”Poms/ Hai că încă putem!”. Comedia cu Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver şi Rhea Perlman spune povestea unor pensionare dintr-o comunitate dedicată celor în vârstă. Dintre toate lucrurile pe care ţi le poţi dori la bătrâneţe, ele îşi dau silinţa să îşi facă propriul lor club de majorete.

Şi dansul începe în termenii următori

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here