Liderii PSD s-au reunit, luni seara, în şedinţa Comitetului Executiv. În faţa sediului partidului din Băneasa, unde a avut loc şedinţa, s-au aflat câţiva protestatari care au avut un banner negru pe care scrie: „Voi le-aţi ucis!”

Aceștia i-au adresat câteva cuvinte premierului Viorica Dăncilă, când a sosit la CEx al PSD în jurul orei 19.00.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

„Este în siguranță copilul dumneavoastră la Curtea de Conturi? Ce le spuneți părinților”, i-a spus unul dintre manifestanți președintelui PSD.

Ulterior, după terminarea ședinței, câțiva protestatari au încercat să blocheze ieșirea din curtea sediului PSD din Băneasa a unor lideri PSD, printre care și cea în care era primarul general al Capitalei Gabriela Firea. Manifestanții strigau lucruri precum „Dormiți bine?” sau „Puneți-vă în locul părinților”.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

A fost nevoie de intervenția unui jandarm pentru a debloca ieșirea din curte.

„Dacă aveți copii acasă? Puneți-vă în locul părinților. Dormiți bine? Vă simțiți bine?”, i-au strigat protestatarii Gabrielei Firea, care aveau un afiș pe care scria „Voi le-ați ucis!!!”.

Citește și: Dialogul pe care Alexandra l-a avut cu Gheorghe Dincă. Ce s-a întâmplat în mașina ucigașului

Întrebați de MEDIAFAX, protestatarii au spus că nu fac parte din #rezist, ci doar sunt indignați de cum au acționat autoritățile în cazul de la Caracal.

Printre cei care i-au atacat pe liderii PSD se află, așa cum reiese din clipurile video, Mihaela Elena Ivan, de la USR Sector 1, precum și Marian Rădună, de la Rezistența TV. De altfel, din cauza protestatarilor, Dăncilă și alți lideri PSD au plecat pe o ieșire laterală.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

Mihaela Elena Ivan, de la USR Sector 1content-image

Marian Rădună, de la Rezistența TVcontent-image

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here