DJ-ul olandez Armin van Buuren a susținut, în cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD, de la Cluj-Napoca, un show unic care a durat peste 7 ore, în care a mixat muzică trance și a inclus jocuri de lumini și lasere. Show-ul a început cu imnul „Deșteaptă-te române”, transmite Mediafax.

Armin van Buuren a urcat, vineri la miezul nopții, pe scena principală a festivalului UNTOLD și a început show-ul special cu acorduri ale imnului național al României, „Deșteaptă-te române!”, interpretate de câțiva membri ai unei orchestre.

„România, este bine să mă întorc acasă”, le-a transmis DJ-ul fanilor prezenți.

Spectacolul „Armin UNTOLD”, creat special pentru festivalul clujean, a inclus jocuri de lumini și lasere, dar și focuri de artificii. De asemenea, Armin van Buuren a adus mai mulți invitați care au interpretat diverse piese muzicale și care au urcat pe scenă alături de el, printre care și românca Alexandra Bădoi.

DJ-ul a mobilizat zecile de mii de persoane aflate în fața scenei pe care, la un moment dat, le-a rugat să se așeze, după care să sară, show-ul continuând, în ciuda ploii, până sâmbătă dimineață la ora 7.15. Înainte de a coborî de pe scenă, Armin van Buuren a mulțumit publicului UNTOLD și a promis că îi va revedea foarte curând.

Festivalul UNTOLD se desfășoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here