Ancheta de la Caracal se complică după efectuarea testelor ADN efectuate pe fragmentele osoase găsite în pădure. Potrivit România TV, experții au infirmat faptul că rămășițele umane ar aparține Luizei, așa cum s-a crezut inițial, ca urmare a declarațiilor date de monstrul din Carcal. Rezultatele aruncă în aer dosarul și asta pentru că acum anchetatorii se tem de faptul că în dosar ar putea fi vorba despre o nouă victimă. Procurorii sunt convinși că fragmentele osoase nu pot aparține nici Alexandrei, mergând pe raționamentul că fiind ultima victimă, Dincă nu ar fi putut face o asemenea confuzie. Cu toate acestea, anchetatorii au anunțat că vor compara ADN-ul fragmentelor osoase din pădure cu ADN-ul mamei Alexandrei. Dacă genotipul nu se potrivește, în dosar apare cea de-a treia victimă.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

Referitor la rezultatele testelor ADN ale fragmentelor osoase din pădure, avocatul familiei Luizei, Ionel Pop a declarat că există o mare probabilitate ca rămășițele să aparțină unei alte fete, „pentru că atunci când a identificat aceste fragmente osoase, Dincă a avut un moment de ezitare, de confuzie. A alternat intre două luni, aprilie, cănd a fost răpită Luiza și o altă lună, pe care nu pot să o dezvălui”.

Potrivit România TV, expertizarea fragmentelor osoase găsite în pădure indică o victimă cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani, minionă.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’ .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here