Preluare Insolent.ro:

Iată ce pricopseală – o avem pe Ramona Ioana Bruynseels, din partea Partidului Puterii Umaniste (controlat de Dan Voiculescu, prin intermediul lui Popescu – Piedone), candidată la preşedinţie.

Nu cred că este important faptul că, la congresul PPU, ea a fost votată în unanimitate pentru a întra în cursa pentru prezidenţiale de cei peste 700 de delegaţi, de vreme ce Partidului Puterii Umaniste nu există decât pe hârtie. Spun asta şi pentru că, de pildă, fascinanta Maria Grapini, care face parte din acest partid, „umanist”, a candidat la europarlamentare, prin ricoşeu, pe listele PSD.

Important însă e altceva, Ramona Ioana Bruynseels, în trecut secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului Tudose ori consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru mediul de afaceri este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”. Acest grup, atenţie!, susţine că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă, după cum arăta replicaonline.

Înainte de a se mărita cu Dominic Bruynseel, fost președinte executiv al BCR România, acum șef la First Bank, mai în vârstă cu aproximativ 30 de ani, după cum scrie stiripesurse, Ramona Ioana purta numele Lohan.

Odată cu lansarea candidaturii Ramonei Ioana Bruynseels, site-ul Antena3 tritra: Doctrina umanistă schimbă fața societății. Dan Voiculescu: „Umanismul este o modalitate de implicare civică și politică”.

Restul e tăcere.

 

Articolul Iată ce pricopseală/Candidată la preşedinţie membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here