Nicolas Cage a explicat după treizeci de ani scurta sa apariţie în filmul ”Never on Tuesday/ Jocul întâmplării”, unde traversează ecranul pentru câteva secunde la volanul unei maşini de lux purtând un nas fals, arată contactmusic.net.


Imaginea articolului Nicolas Cage a explicat după trei decenii scurta sa apariţie în pelicula ”Never on Tuesday”

Nicolas Cage a explicat după trei decenii scurta sa apariţie în pelicula ”Never on Tuesday”

Cage apărut pe genericul comediei ”Never on Tuesday/ Jocul întâmplării”, filmul de debut al regizorului Adam Rifkin fiind identificat drept ”bărbatul din maşina sport”.

Într-un interviu publicat de platforma Vulture la începutul lunii august, Cage a devăluit cum a ajuns la personajul ciudat care face avansuri femeilor în scena din comedia lansată în 1989.

Actorul acum în vârstă de 55 de ani a arătat că a fost ideea lui să îşi doteze personajul cu o ”diformitate fizică”, pentru că regizorul îi acordase mână liberă din punct de vedere creativ.

”Toată treaba a fost ideea mea, da. Personajul era doar un tip greţos care voia să agaţe tipe din Ferrari şi nu mi se părea prea interesant. Aşa că am venit cu ideea: personajul are o diformitate fizică. Arată ca un ciudat, are nasul mare, a fost abuzat de colegi când era mic, i se zicea «Pinocchio» la şcoală. Tatălui său îi e milă de el aşa că i-a luat un Ferrari ca să-l facă să se simtă mai bine. E singuratic aşa că atunci când vede nişte oameni pe marginea drumului, vrea să-i ajute şi să vadă dacă sunt răniţi. Am şi strigat ”Pinocchio! Pinocchio!”, dar au tăiat din scenă. Aşa că mă întorc la maşină şi plec.”, a povestit Cage.

”Cam ăsta e personajul de 16 secunde. Pentru mine asta e interesant! Nu aş fi jucat un tip cu un sacou de fiţe şi cu lanţ de aur, «păpuşa, hai la mine în maşină», de câte ori n-am văzut asta?!”, a explicat Nicolas Cage care a spus că visul oricărui actor e să audă ”dă-i drumu´´!” când joacă un personaj secundar într-un film.

”Dacă trec prin scenă şi nici nu sunt plătit, lasă-mă să face orice vreau şi să dau viaţă viziunilor mele experimentale. Au zis «dă-i drumu´!», cele mai frumoase cuvinte pe care un actor poate să le audă pe platoul de filmare. Şi, apropo, aş face-o din nou. Aş face-o din nou, dacă îmi oferă cineva o apariţie în film şi îmi dă mână liberă să explorez. Aş face-o din nou imediat”, a precizat vedeta.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Wild At Heart/Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. În 2010, actorul a filmat în România pentru pelicula „Ghost Rider – Spirit of Vengeance/Ghost Rider: Demonul răzbunării”, care a fost lansată în 2012. Nicolas Cage a revenit în România şi în 2014 pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader.

Cage a primit trofeul Transilvania pentru contribuţia la dezvoltarea cinematografiei mondiale la Transilvania International Film Festival (TIFF) 2019 de la Cluj-Napoca.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here