Instanţa suedeză l-a găsit vinovat de agresiune pe rapperul A$AP Rocky la plata unor daune în valoare de 1.300 de dolari către victimă şi îl iartă de închisoare, arată Variety.


Imaginea articolului A$AP Rocky, condamnat în Suedia pentru agresiune. Motivul pentru care rapperul va scăpa de închisoare

Rapperul A$AP Rocky a fost condamnat în Suedia pentru agresiune dar scapă de închisoare

Muzicianul nu era prezent în capitala Suediei în momentul anunţării verdictului. Doi membri ai echipei lui A$AP Rocky, Bladimir Corniel şi David Rispers, au fost şi ei găsiţi vinovaţi.

A$AP Rocky nu va mai sta după gratii în plus faţă de luna petrecută deja în închisoare după incidentul care a avut loc pe 30 iunie.

”Agresiunea nu a fost atât de gravă încât să se impună o pedeapsă cu închisoarea”, a explicat judecătorul. ”De aceea, acuzaţii sunt condamnaţi la sentinţe cu suspendare”.

”Situaţia probelor prezentate în acest caz a fost complicată. Procurorul nu a reuşit să dovedească faptul că victima a fost lovită în cap cu o sticlă sau că a fost agresată în vreun fel cu sticle. Acest lucru a afectat posibilitatea de a stabili gravitatea faptei”, a adăugat judecătorul care a condus şedinţa.

Muzicianul a stat la închisoare în Suedia până pe 2 august, când a început procesul. Rapperul a fost reţinut după o bătaie în care a fost implicat tânărul Mustafa Jafari, în vârstă de 19 ani.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, este rapper, producător, model, actor şi regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 şi-a lansat albumul de debut „Long. Live. A$AP”, care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky şi-a lansat cel de-al doilea album, „At. Long. Last. A$AP”, care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here