Un poliţist american a vrut să ajute un conducător auto oprit pe autostradă şi a descoperit că şoferul pur şi simplu se juca pe opt telefoane în acelaşi timp, arată Associated Press.


Imaginea articolului Caz bizar: Un poliţist a găsit pe autostradă un şofer care oprise ca să se joace pe opt telefoane simultan | FOTO

Caz bizar: Un poliţist a găsit pe autostradă un şofer care oprise ca să se joace pe opt telefoane simultan

O fotografie dată publicităţii de Patrula de Poliţie a Statului Washington arată pe locul pasagerului o placă de spumă pe care sunt plasate opt telefoane mobile pe care este rulat Pokemon.

Şoferul oprise pe banda de urgenţă a unei autostrăzi în apropiere de Seattle şi poliţistul a crezut că omul are nevoie de ajutor.

Poliţistul nu l-a amendat pe şofer pentru că autovehiculul acestuia nu se afla în mişcare dar l-a obligat să îşi continue drumul pentru că banda de urgenţă nu poate fi folosite decât în situaţii limită.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here