Papa Francisc a permis unei fetiţe bolnave să alerge, să bată din palme şi să danseze pe scenă în timpul audienţei generale de miercuri, iar publicul a fost încântat de gestul suveranului pontif, potrivit Reuters.


Imaginea articolului Gest neaşteptat al Papei Francisc, după ce o fetiţă bolnavă a alergat prin faţa şi prin spatele suveranului pontif, sărind şi bătând din palme

Papa Francisc a permis unei fetiţe bolnave să alerge pe scenă în timpul audienţei generale de miercuri

Fetiţa, care era îmbrăcată într-un tricou roz inscripţionat cu textul „Love” (iubire), a plecat de lângă mama sa, ce se afla în primul rând din public, şi s-a apropiat de scena din marmură. A alergat prin faţa şi prin spatele suveranului pontif, sărind şi bătând din palme din când în când.

Papa Francisc le-a făcut semn membrilor echipei de securitate să nu intervină.

Fetiţa s-a întors lângă mama sa, care a încercat să o calmeze, dar s-a întors pe scenă, moment aplaudat de cei din public.

„Această biată fetiţă este bolnavă şi nu ştia ce face”, a spus papa Francisc la finalul audienţei de miercuri, care a durat mai mult de o oră.

„Întreb un singur lucru şi toată lumea ar trebui să răspundă cu inima. M-am rugat pentru ea când am văzut-o? M-am rugat pentru ca Domnul să o vindece şi să o protejeze? M-am rugat pentru părinţii şi familia ei?”, a spus papa, adăugând: „Când vedem pe cineva care suferă, trebuie să ne rugăm. Această situaţie ar trebui să ne ajute mereu să punem această întrebare”.

Anul trecut, papa Francisc a permis acelaşi lucru unui băieţel suferind de autism.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here