Ofiţeri ai Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara au identificat un tânăr, suspect de faptul că ar fi ameninţat online cu moartea o persoană din municipiu, a cărei locuinţă a fost incendiată la sfârşitul lunii iulie, urmând a se dispune, miercuri seara, reţinerea acestuia pentru 24 de ore, anunță AGERPRES.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție?

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a declarat miercuri presei că la data de 28 iulie, Poliţia Municipiului Timişoara a fost sesizată despre faptul că la un imobil de pe strada Glad din oraş a izbucnit un incendiu.

„Din primele verificări s-a stabilit că proprietar al imobilului în cauză este un cetăţean român care locuieşte efectiv în Germania. Continuând verificările în cauză, poliÅ£iştii din cadrul BIC Timişoara au stabilit că proprietarul imobilului este în stare conflictuală cu o altă familie din zona PieÅ£ei Bălcescu, acesta fiind ameninÅ£at cu moartea, prin intermediul unor reÅ£ele de socializare, de unul dintre membrii acestei familii”, a afirmat Alexandra Petrovici.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

Potrivit acesteia, poliÅ£iştii Biroului de InvestigaÅ£ii Criminale Timişoara au stabilit că unul dintre membri este un tânăr de 25 de ani bănuit de comiterea faptei de ameninÅ£are, fapt pentru care „urmează a se dispune reÅ£inerea acestuia pentru 24 de ore”.

De asemenea, continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here