Pe langa faptul ca nu necesita insusirea unor reguli de joc, mai mult sau mai putin complicate, pot oferi in orice moment castiguri exceptionale in raport cu miza de joc si, nu in ultimul rand, sunt extrem de atragatoare, sloturile video au foarte multi fani in intreaga lume si datorita diversitatii lor. Fie ca intri intr-unul din marile cazinouri amplasate in locatii celebre, precum Las Vegas, Macau, Monte Carlo etc., fie ca preferi sa joci in mediul online, vei constata ca exista foarte multe tipuri de sloturi, care mai de care mai captivante, in mai toate cazurile acestea putand fi jucate atat pe bani reali, cat si in varianta demo (cu bani virtuali), la operatorii de gambling licentiati ONJN, pe Facebook sau alte website-uri cu jocuri. Dar haideti sa vedem care sunt cele mai populare categorii de sloturi la ora actuala.

  1. Sloturile clasice cu 3 role

Desi ai fi tentat sa crezi ca mai toti jucatorii isi indreapta atentia catre sloturile moderne, de ultima generatie, se pare ca numarul celor care incearca un slot clasic ori de cate ori au ocazia nu este deloc mic. Dar ce inseamna un slot clasic? Acest tip de joc este cel mai apropiat de primele aparate de tip slot din istoria omenirii, cele inventate in jurul anului 1900 de germanul Charles Fey sau compania Sittman and Pitt. Vorbim deci despre aparate cu un numar de doar 3 role de joc, pe care sunt dispuse simboluri clasice, precum septari, clopotei, Bar, diamante si evident fructe. Interesant este faptul ca o parte dintre ele sunt actionate de un buton (virtual desigur) in forma de levier – acea maneta ce a dat nastere la denumirea ,,one arm bandit’’ caracteristica primelor masinarii de acest gen.

  1. Sloturile cu mai multe linii de plata

Daca sloturile clasice au, in marea lor majoritate, o singura linie de plata, in cazul celor moderne vorbim despre 5 role de joc si 5-20 sau chiar mai multe linii de plata, astfel ca sansele de castig la fiecare rotire cresc enorm, facand jocul si mai antrenant. E drept, jucand pe mai multe linii de plata, vei plati mai mult la fiecare rotire, astfel ca e bine totusi sa nu exagerezi, lasandu-te coplesit de multitudinea de posibilitati castigatoare.

  1. Sloturile progresive

Ei bine, acestea sunt cele ce au oferit castiguri fabuloase de-a lungul timpului, iar aici vorbim despre jackpoturi precum cel castigat de britanicul Jon Heywood in toamna anului 2015, cand soldatul in varsta de doar 26 de ani a pus mana pe un premiu de 17.879.645 euro jucand la slotul progresiv Mega Moolah. Dar cum functioneaza un astfel de slot? Ei bine, in cazul sloturilor din aceasta categorie, exista un jackpot progresiv care creste la fiecare rotire efectuata de orice jucator ce il acceseaza si este acordat in mod aleatoriu celui mai norocos client. Pentru a face lucrurile mai interesante, anumite sloturi cu jackpot progresiv sunt prezente la mai multi operatori online (ceea ce duce la crestera rapida a jackpotului si oferirea acestuia mai des) sau, mai mult, exista si jackpoturi progresive comune, ce sunt alimentate in permanenta de mai multe sloturi. In orice caz, sloturile cu jackpot progresiv au darul de a creste adrenalina in timpul jocului si, chiar daca nu foarte des, ofera premii extraordinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here