In curand vom dezvalui cum se fac anchetele la “MILITIA” din orasul Mizil. Seful acestei unitati de “militie” (comisar șef de poliție Valentin Busuioc) isi permite sa ameninte cu pistolul si sa ordone fabricarea de probe intr-un dosar penal inventat.

Avem inregistrari audio-video de la martori fortati sa declare in fals la care s-a venit si cu sume de bani. Documente incendiare! Rugam conducerea IPJ Prahova si organele abilitate sa ia masurile legale care se impun dupa publicarea articolului

Am promis ca acest serial va incepe cu data de  22.08.2019 dar, pentru a nu fi acuzati ca dorim sa punem “presiune” pe justitie, acest serial va fi publicat incepand cu data de 23.08.2019.

Azi, la orele 10.00, procurorul din acest caz trebuie sa opteze pentru o masura pe care o va mentine sau revoca. Suntem curiosi daca acesta va “juca” in tabara “militienilor”. La prima vedere, procurorul este echidistant, el respingand prima propunere a “militienilor” de retinere. (Cristina T.).

 

 

Articolul EPOCA PROCURORULUI “PORTOCALA” NU A APUS/AUDIERI CU AMENINTAREA PISTOLULUI, PROBE SI DECLARTII FABRICATE/FALSIFICATE apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here